Senaste nytt

Nu är det ju lite olika mästerskap och våra rapporter borde handla om VM-lag, men vi har ju ett stort gäng riktigt bra juniorer och då de spelar JVM-Par i samma byggnad känns det naturligt att vi supportar varandra, De supportar Ö 26-lagen

Stockholmsklubben Norrorts Bridge brukar delta i Förbundets simultantävlingar ett par gånger i månaden och tyckte att det verkade spännande när de såg att vi gjorde reklam för världsbridgeförbundets största simultantävling World Wide Bridge Conte

-en berättelse från en underdog

PDF-fil för utskrift

Om några veckor är det dags för allsvenskan och Svenska Cupen spelas nu på medlemsavgiften för 2017/2018.

9-13 augusti spelas den internationella turneringen Riga invites to Jurmala med svenskt deltagande.

Samarbetspartners

VM Lag spelas i Lyon 13-26 augusti och för första gången sedan VM i Estoril 2005 har vi svensk representation i samtliga klasser!

2017 års guldgrävare blev fjolårstvåan Krister Ahlesved med junioren Simon Ekenberg.

156 par kom till start i årets Guldgruvan. Kvalspelet bestämde startfälten för den andra dagens spel som gjordes upp i 20-parsfinaler.

Efter tre dagars spel med 60 brickors kval och 102 brickor i finalen står det klart att Ronny Ovesson Ejnell - Jan-Erik Åsmo, BK Centrum är svenska mästare 2017.

Fredag till söndag 4-6 augusti har storturneringen Marit Sveas spelats i Norge.

Det var inget snack om vilket lag som skulle vinna Chairman´s Cup 2017, Östersundslaget Stridsvagn mejade ned finalmotståndet från Los Escandinavos och kunde vinna en komfortabel seger med 172-105.

Sidor

Subscribe to Senaste nytt