Senaste nytt

Sverige har spelat sex omgångar i JVM online.
U16 ligger på 7:e plats och U26 leder sin grupp.
I sista omgång före slutspelet väntar Israel för U16 och Italien för U26.

Norrorts bridge i Täby hälsar dig som är junior välkommen att deltaga i 2018 års upplaga av JSM par. Tävlingen är direktfinal och spelplatsen där allt ska avgöras är Norrorts bridgens spellokal i Täby strax norr om Stockholm.

2018 års EM Lag är färdigspelat och facit för de svenska laget blev en 4:e plats för det öppna laget samt silver för såväl veteran- som damlag, en riktigt bra prestation!

Gårdagen var positiv för damerna och öppen klass. Damerna drygade ut sin ledning till nästan 15 vp samtidigt som det öppna laget gick upp på sjätte plats och 14 vp ifrån medalj.

Grattis till er som tagit er såpass här långt, tre segrar till och ni kommer att spela finalspelet i Uppsala.

Samarbetspartners

Grattis till Ryszard Sliwinski som efter ett EBL-möte i onsdags blev uppgraderad från NBO International Tournament Director till EBL Tournament Director

Chairman´s Cup är enligt många Sveriges roligaste lagtävling i cupformat. Här får alla chansen att möta lag med såväl svenska som utländska storspelare. Första pris i 2018 års Chairman’s Cup är 50 000 kr!

Om man har kvalificerat sig till en SM-final, anmält sig till Chairman´s Cup eller SM Lag Veteran och vet med sig att man behöver sittebord ska man meddela detta till kansliet så snart som möjligt för att underlätta tävlingsledningens förberedels

I dagarna distribueras för fullt nästa nummer av tidningen Bridge. En nyhet i det här numret är att med i tidningen kommer du få en liten folder som heter MiniBridge.

I dagarna har inbjudan till SM finaler skickats ut till inkvalade par i respektive disciplin.

Sidor

Subscribe to Senaste nytt