Senaste nytt

Kvalet till SM för nybörjare 2018, nybörjarträffen, är färdigspelat.
222 par från 26 arrangerande klubbar deltog i kvalet som arrangeras som en simultantävling.

Äntligen så har vi också ett resultat ifrån tisdagens simultan.

Även EBL ger sig in på internetbridge och kommer framöver att arrangera tävlingar på Funbridge.

Ni har väl inte missat att det finns minikurser för nedladdning?

En minikurs är tänkt att man kan hålla under en tidsperiod om ca 20 minuter, till exempel strax före en ordinarie klubbtävling.

Baltic Cup är över för denna gång, det blev silver för det svenska förstalaget med PG Eliasson, Anders Morath, Mikael Grönkvist och Tommy Bergdahl.

Samarbetspartners

Välkommen till 2018 års upplaga av Allsvenskan. På dessa sidor kommer det mesta du som arrangör eller spelare behöver veta om Allsvenskan i bridge att finnas.

Skånska Näsby IF dominerade stort och vann med hela 8,5% genom Börje Nilsson - Rune Persson. Ett mycket imponerade resultat med 73,1%.

Priset till årets klubbledare delas ut till en klubbledare som på ett förtjänstfullt sätt gjort något utöver det vanliga för sin klubb.

Till Årets klubbledare 2017 utsågs Jan Malmström, BK Albrekts

Den 15 april gick anmälningstiden för att anmäla sig till Rekryteringsträffen ut. Vi har fortfarande några platser kvar och håller öppet veckan ut (tom 22 april) om någon ytterligare vill anmäla sig.

I Bridge nr 3/2018, med utgivning den 5 juni, ger vi Sveriges alla bridgeklubbar möjligheten att gratis tala om vilken eller vilka spelkvällar man hälsar gästspelare välkomna under sommaren 2018

Sidor

Subscribe to Senaste nytt