-Bzzzzz, -bzzzzz kom på telefonen sent i fredags kväll. Det betyder vanligtvis att det är någon form av meddelande och mycket riktigt fanns ett nytt sådant att läsa.

Vilken härlig spänning och vilket magiskt avslut på JEM i Samorin, TVÅ EM-guld!!!

Med några få matcher kvar i junior EM drar det hela ihop sig och upplösningen är ”oliiiiidligt spännande” för att citera en känd programledare i TV. Vårt U26 lag leder sin klass och U21 laget har slagit sig ända fram till täten oxå.

Det går bra för Sverige i Junior EM. U16 färdigspelades igår och en svensk sjätteplats betyder att man säkrade VM biljetterna. Även U21 har äntligen fått upp farten och börjat klättra i tabellen samtidigt som U26:orna mosar det mesta som kommer i deras väg.

I den avslutande matchen dag ett i JEM krossade det svenska laget en av deras stora konkurrenter om medaljerna, Holland. Slutsiffrorna skrevs till sist till 75-2, otroligt stora siffror med tanke på att det bara är 14 brickors matcher som spelas.

Samarbetspartners

Idag invigdes junior EM i Samorin, Slovakien. Det var en massiv uppslutning av deltagarna som fick höra de sedvanliga talen och trudelutterna som bara ska spelas vid sådana tillfällen.

Öppna EM är över för denna gång. Det som stack ut i svenskt hänseende blev två medaljer till Marion Michielsen samt fina femteplaceringar i EM par open genom Peter Fredin-Peter bertheau och Par veteran genom Ulla-Britt och Lars Goldberg.

Öppna EM i Montecatini går mot sitt slut. Igår färdigspelades såväl damer som seniorer par.

Här kommer en giv från den fantastiska finalen i öppna EM lag i Montecatini mellan norska Highlanders och Greece där Ö-V gjorde sitt yttersta för att göra livet surt för motståndarna.

Efter en oerhört dramatisk finalmatch i Öppna EM lag stod det klart för en liten stund sedan att norska Highlanders besegrat Greece i finalen.

Sidor

Subscribe to Nyheter