Så var ännu ett Världsmästerskap avslutat. För svensk del kan vi glädjande notera ännu ett knippe med bronsmedaljer.

King - Bertheau i VM Par

I VM Par damer ligger Bertheau - Larsson på 16:e plats med drygt 45% efter två av dagens första sessioner i finalen. Brock-Smith, England, har tagit en bastant ledning med 65%, drygt 4% före Wu-Chang från Kina.

Samarbetspartners

Vinnarna i Rand Cup 2014

Det är återigen morgon i Sanya och tävlingarna börjar gå mot sitt slut. Kvarstår gör nu finalspelen i de tre disciplinerna.

Om vi börjar med seniorer par är ställningen så här:

Från kinesisk TV:s kommandocentral

I Rosenblum Cup finalen har Mazurkiewicz i princip dödat matchen då ett segment om 14 brickor kvarstår att spela. Mycket tyder på en promenadseger till Polen mot Monaco.

BBO och Ourgame sänder parallellt

Låt oss börja med det roliga som tidigare rapporterats. Ventin har vunnit bronsmedaljer i Rosenblum Cup. Det gör att Frederic Wrang och Johan Upmark har två nya medaljer att addera i sitt prisskåp.

Fredric Wrang och Johan Upmark

På den berömda frågan ”Hur känns det nu då?” svarade Fredric Wrang.

- ”Det känns fantastiskt bra, det här är så stort. Min första VM-medalj är säkrad, Ventins också, det är otroligt stort.”, sa en märkbart tagen Wrang.

För en liten stund sedan stod det klart att lag Ventin slog ut en av de stora favoriterna till seger i Rosenblum Cup, lag Lavazza som bland annat var förstärkt med Zia Mahmood.

Fantastiska oaser på Hotellet

För våra svenskar i Sanya kan vi nu göra bokslut för ännu en avklarad dag.

Ventin, Upmark och Wrang

Black lyckades inte med att slå ut Monaco ur Rosenblum Cup, laget hade dock allt i egna händer och kunde med lite färre egna fel kunnat slå ut en av de stora favoriterna till slutseger i tävlingen.

R32 har precis färdigspelats i Sanya, Kina. Våra två lag med svenskar Ventin och Black har båda tagit sig vidare till R16.

Sidor

Samarbetspartners

 

Bridgeförlaget
BingoLotto

 

Subscribe to Nyheter