Micke rapporterar 33 - Blandat

  • Från kinesisk TV:s kommandocentral
  • Från kinesisk TV:s kommandocentral

I Rosenblum Cup finalen har Mazurkiewicz i princip dödat matchen då ett segment om 14 brickor kvarstår att spela. Mycket tyder på en promenadseger till Polen mot Monaco.

I Seniorfinalen är det knallhårt, matchen pendar fram och åter mellan Milner och Sternberg, för närvarande har det förstnämnda laget ledningen.

I damernas dito leder Baker stort mot China Red.

Just att ett kinesiskt lag gått till final har gjort att mediauppbådet utökats. Antalet TV kameror, studiegubbar och annat som springer omkring är häpnadsväckande. Kinesisk TV direktsänder hela finalen i sin helhet!

I par semifinalen Open så går det fortsatt bra för Peter Bertheau, han spelar tillsammans med King från England. Paret ligger på åttonde plats efter 4 av de 5 kvalsessionerna i semifinalen. De 43 främsta går till A final. Vänder man resultatlistan upp och ned återfinns Gunnar Hallberg med Black (de båda England) på en ”fjärde plats”.

För Kathrine och Jessica i damfinalen verkar det ha gått lite grus i maskineriet. Paret återfinns på 19:e plats, även där en session kvar att kvala på innan topskiktet går till A-final. Det vi vet här är att 22 par ska till A-final, men X antal kommer från damfinalen och lägger rabarber på några av platserna en gissning är att det är någonstans mellan 16 och 18 par från kvalet som går till A-final. Så ska våra svenska tjejer med ditt får de spela upp sig en aning.

Upmark - Wrang har inte synts till under dagen och vilar nog efter deras Rosenblum Cup spelande.

Avslutningsvis försöker jag återkomma med lite bilder från prisutdelningen senare, Internet är dock nästan helt sänkt. Running scores fungerar inte längre och det verkar som om kinesiska statsapparaten skruvat upp säkerhetsnivåerna, för plötsligt fungerar inte heller min VPN-tunnel som används för att kolla mail mot den server som står i Svedala…

Så är läget i Kina just nu.

Samarbetspartners

 

Bridgeförlaget
BingoLotto