Hyra bord på RealBridge

Hyra bord på RealBridge

DENNA TJÄNST UPPHÖR 24 JUNI - för privat hyrning
SBF kommer att avsluta administration av ”Hyr ett bord” till enskilda medlemmar och hänvisar till kontakt med klubbar för att hyra av dessa istället.

Svenska Bridgeförbundet erbjuder dock fortsatt möjlighet att hyra bord för att genomföra förbundsarrangerade matcher ex. Svenska Cupen, Allsvenskan etc.

Hyra 2 bord för lagmatch:
Kostnad: 200 kr per match dvs 2 bord (2x12 brickor), betalas via Swish till SBF: 123 567 93 86.
Beställ din match här: Länk till formulär

Du får tillgång till en privat lobby under ett dygn. Tävlingsledare ingår inte - ni har borden helt för er själva och är därmed ensamma i er privata lobby. Support kan normalt ges på helgfria vardagar mellan kl.08.00 - 15.00 via kansliet, men tyvärr inte erbjudas på kvällar och helger.
Administration av er beställning behandlas i regel senast en arbetsdag efter inkommen Swish-betalning. Beställning behöver därför göras senast 2 dagar innan planerat speltillfälle.

Observera!
Plattformen Bridge Base Online (BBO) Länk BBO erbjuder lagspel vid privata bord helt gratis. Skillnaden är att du på BBO inte spelar med ljud och bild. Plattformarna har därför olika för- och nackdelar beroende på ert intresse.

Beställningsalternativ:

  • Matchläge - Ni beställer 2 bord och IMP-beräkning sätts upp i matchläge med jämförelse mellan bord 1 och bord 2. Observera då att lagen placerar sig lagvis vid borden som utgångsläge (hemma- och bortalag). En spelar-länk och en TL-länk distribueras till beställaren som manuellt startar halvlek 1 och 2. Halvtidsresultat presenteras och därefter måste bortalaget byta väderstreck inom laget, för att inte möta samma motståndarpar igen innan halvlek 2 startas. Spelare flyttas automatiskt.

  • Alerteringar - Standardinställningen är själv-alerteringar, vilket innebär att respektive spelare förklarar sitt eget bud.

  • Skärmar - Med tillvalet skärmar ser, och hör man bara en av motståndarna under budgivning och spelföring, men efter varje avslutad bricka kan man se och höra samtliga vid bordet.

Vanliga frågor

Hur fungerar RealBridge?
RealBridge tillhandahåller onlinebridge, där video och ljud integreras i själva plattformen, vilket gör att du kan se, och höra dina bordskamrater. Läs mer här.

Måste man ha tillgång till video/ljud?
Nej, det är inget krav för att spela, men det är lite av poängen med att spela på RealBridge. Föredrar man att spela utan video/ljud rekommenderar vi istället BBO som dessutom erbjuder bord för träning helt gratis.

Jag har inte tillgång till Swish, hur kan jag betala?
Be att någon bekant swishar till SBF, men anger RB+ ditt MID-nummer som meddelande.

Kan man se resultaten i efterhand?
Ja, den spelar-länk ni fått kommer att visa resultaten när ni är klara. Där kan man se budgivning och kortspelet, stick för stick. Det är dock bara de som har tillgång till spelar-länken som kan se resultaten.

Vad är Double Dummy?
Double Dummy räknar ut maximalt antal stick med perfekt försvar och spelföring, i respektive färg/sang beroende på vilken ledd som är spelförare - Double Dummy vet alltid om en kung sitter singel!

I detta exempel kan alltså både nord och syd ta 10 stick med hjärter eller klöver som trumf. Öst och väst kan ta 9 stick med spader som trumf.

För att se Double dummy-analysen går ni till resultat-knappen och klickar på bricknumret (gul bakgrund).

Vid frågor kontakta gärna kansliet@svenskbridge.se

Lycka till!