Uttagningstävling - Mixed VM

Information
Datum och tid
Lör 25 maj 2019
Typ av händelse
Tävling > Lag > OBS-tävling

Grattis till lag Strandberg!
Resultat

I samband med Mixed EM så kvalade Sverige in till Mixed VM på bästa tänkbara sätt genom Guld (grattis). Nu är det dags att forma ett nytt lag då tre spelare ur det vinnande laget kommer att representera Sverige i Open/Dam.

Förutsättning är att Svenska bridgeförbundet kommer att stå för startavgiften samt kostnaden för tröjor.
Resa och uppehälle betalas av spelarna.

Det kommer att arrangeras en uttagningstävling där det vinnande laget kommer att tas ut. Ett lag i kvalificeringsomgången består av fyra spelare. Sedan står det fritt för det vinnande laget att komplettera med en eller två spelare.
UK kommer att diskutera med anmälda lag hur det vinnande laget ska få kompletteras. Antingen ska ett ev. tredje par väljas bland de som är anmälda eller väljas fritt bland förbundets medlemmar. Två alternativ som man kan ha olika åsikt kring. Om inte något av alternativen får majoritet avgör UK.

Förbundet kommer att betala för TL, lokal och brickor vid uttagningstävling. Kostnader för resa och boende kommer att fördelas lika mellan samtliga deltagare. I samtliga fall gäller kostnader som är rimliga och vad som är rimligt kommer UK att avgöra om det uppstår en diskussion.

Anmälan av lag sker via länken Anmäl ovan eller nedan, senast 25 maj

Efter 25 maj kommer helg/helger för uttagningstävling att anslås.
Motivet till att inget datum är angivet beror på att vi inte vet hur många lag som kommer till start. Senast var var det 4 lag med och av dessa är inte 1,5 lag tillgängliga. Om det blir få lag som anmäler sig är det bättre att lagen enas om ett datum än att det görs av någon annan. Om det inte går att lösa bestämmer UK ett datum.