Minibridge Cup

MiniBridge Cup (MBC) är en helt ny tävling som går av stapeln för första gången i november i år.
Alla medlemmar i Svenska Bridgeförbundet välkomnas att skapa sitt eget lag med tre adepter (nybörjare) för att möta andra lag av samma konstellation från hela landet! Tävlingen spelas såklart i MiniBridge, som i princip är som vanlig bridge men budgivningen är nerskalad till endast slutbud. Detta gör att det är väldigt lätt att både börja spela, men också att tävla – och då behövs det ju såklart en tävling; MiniBridge Cup!

Läs om hur** MiniBridge** går till och ladda ner/skriv ut eller beställ informationsfoldrar, instruktioner och handledning via denna informationssida : Hur spelar man MiniBridge? Det finns även länkar till instruktionsfilmer på youtube att använda till självstudier.

I varje match kommer mentorn alltid att sitta nord, och även om det går bra att ha fler än en mentor per lag så är det alltid bara endast en mentor per bord och per match som gäller!

Vi söker efter ambassadörer!
Den primära uppgiften som ambassadör för MBC är att hjälpa till att sprida information och peppa deltagande lokalt. Det är ett kul och spännande uppdrag som kommer vara mycket givande! Om du är nyfiken på att höra mer så hör av dig till ssv@svenskbridge.se.

Informationsträff MBC
Under den kommande festivalen kommer det att genomföras en informationsträff om MBC (det bjuds på lunch) som går att anmäla sig till här. Ambassadörer har förtur, men alla är välkomna!

Mentor: en medlem i svenska bridgeförbundet som lär adepterna minibridge
Adept: en nybörjare som vid anmälan har högst 2 mästarpoäng
Ambassadör: en person som sprider information och uppmuntran om att delta i MBC och som kan hjälpa till lokalt

Anmälan: öppnar 5e september
Spelstart: november
Spelperiod: omgång 14e november-januari, omgång 2 februari-juli

Har ni aldrig spelat MiniBridge på er klubb? Håll en lokal tävling så att era medlemmar får testa på!

Glöm inte att det går att beställa foldrar om MiniBridge gratis från Svenska Bridgeförlaget! Länk hittar ni här:
MiniBridge-folder
MiniBridge Tävling-folder