Klubbnyheter

Påminner igen om att man kan klicka på rubrikerna på nyheterna för att öppna mer text.

Det går relativt bra för samtliga ABB-lag i de Allsvenska serierna, samtliga ligger på övre halvan i sina respektive tabeller.

Torsten leder nu med hela 39 poäng för Kjell Persson som är på andra plats. Sedan är det däremot desto jämnare, trea är Åsa Andersson 0,5 poäng efter Kjell och fyra Christer Åström ytterligare 2,5 poäng efter.

Tämligen jämnt i topp tre där Karin och Ulf Rilbe tog andraplatsen före Christer Åström och Lennart Ekholm. På handikappet vann Karin och Ulf före Marianne Ekholm och Murari Saha.

Tvåor blev kant Sjöberg och Lennart Bylund som följdes av Christer Stenberg och Nils Almgren.

Ett resultat blev fel inrapporterat i senaste omgången. Detta är nu rättat, men har inneburit att två matcher har ändrats för kommande omgång. Så kontrollera så att ni möter rätt lag i sista omgången.

I en mycket jämn tävling med många ABB par i toppen vann paret med en mäktig slutspurt. Inför sista ronden ledde Christer Åström och Lennart Ekholm. En ledning som stod sig tills två brickor kvar.

Paret tog en överlägsen seger, dryga nio procent före tvåorna Gunilla Bjerregård och Conny Wahlgren. Treor var Mårten Gustawsson och Sven-Åke Bjerregård.

Torsten går fortsatt mycket starkt och leder nu med hela tjugofyra poäng före Kjell Persson. Trea är fortfarande Åsa Andersson som dock har hela tretton poäng upp till Kjell.

I en jämn tävling vann paret föra Barbara och Thomas Ekendahl. Lars Lundgren och Mikael Rydstedt följde därefter på en tredje plats. På handikappet blev ordningen helt identisk vilket inte är så vanligt, men som det heter, ibland händer det.

Sidor