Klubbnyheter

Smedstaden börjar öppna upp för spel igen.
Sommarbridgen börjar måndag 1 juni kl 18.30 och Torsdag kl 10.00.
Vi hoppas att det blir några bridgesugna som kommer.
Alla är välkomna.

Dalalaget Dalas Aces med Peter Ventura, Roland Gyllenhammar, Jesper Rundin, Stefan Olausson och Eric Arvidsson vann Västergötlands BBO-serie.

På sidan 3 i det länkade dokumentet finner du information om hur du köper BB$.

Vår ligatävling kallad ”Distansmästerskapet” är efter 5 omgångar slutspelad. Efter lite mindre problem i första omgången av tekniken har det sedan fungerat utmärkt.

Segrarna ”Lag Narre” var redan före sista omgången klara segrare. Dom vann också alla sina matcher. Platsen närmast togs av ”Lag Ångsta” och trea blev ”Lag Cornerroots”.

  1. Lag Narre — 80,02 p
    Gunnar Elmroth, PG Eliasson, Bo Sundell, Leif Trapp, Morgan Svensson
  2. Lag Ångsta — 57,64 p
    Alexander Sandin, Thomas Karlsson, Pernilla Näs, Monica Näs, Kenneth Fredriksson
  3. Lag Cornerrots — 50,67 p
    Ingrid Rooth, Tomas Hörnfeldt, John Hörnfeldt, Andreas Hörnfeldt, Kenneth Hallqvist, Magnus Mattsson

Se hela resultatlistan i bilagan

Hej på er!
Det ryktas att somliga av er lider av allvarlig abstinens. Av bridge alltså. För de som inte kan hålla sig borta längre är ni välkomna att spela på tisdag 2/6 kl 18. FHM:s rekommendationer gäller.
//TK genom Johan L

Det genomfördes en testtävling under torsdagen och allt funkade bra!
Resultatet kan ni se här, endast 6 brickor spelades för att se att allt gick bra.
http://www.svenskbridge.se/dalabridgen/tvl/338155

Nu är det dags för en ny serie i vårt lagspel. Vi kommer spela tre torsdagar i juni med start 17.30. Två matcher spelas med 12 brickor per match.

Återigen en månad har gått utan något bridgespel i våra lokaler. Tråkigt men sant. Hoppas Ni som har alltför stort abstinensbesvär har hittat till bridgespel på nätet för att något minska denna smärta.

Klubben undersöker för närvarande möjligheten av att arrangera klubbtävlingar på Internet via BBO i väntan på att vi kan starta upp vår sedvanliga klubbridge i spellokalen på N Bryggerigatan.

Coronapandemin

Inga förändringar har gjorts i Folkhälsomyndighetens riktlinjer avseende Coronapandemin som möjliggör bridgespel, varför styrelsen beslutat att det inte blir något klubbspel under juni.

Sidor