Fyra klubbar tävlade på onsdagen efter lunch, gemensamt samlade de 68 par. Bäst lyckades man i Laholm genom Eva Lena Glimne - Maud Brink. Tvåa May-Lis Lindblom - Annika Sundelin, trea Maria Klingspor - Carl Ragnarsson

Ett stort startfält kom till start, gemensamt samlade 28 klubbar 335 par. Ett par mäktade med att komma över fina 70%, grattis till det.

Samarbetspartners

På onsdagen var det så dags för en simultan, 16 klubbar deltog och tillsammans samlade man 171 par. Första och andra platsen knep man i Dalarna.

Ja det kanske många tycker och framför allt Bilal Zafar och Anette Svenningsson som skåpade ut allt motstånd i gårdagens simultan. Närmast efter var det hundälskaren Johan Weeden som drog fram Anders Dellien till en fin andraplats.

Kul med kortlir igen .

58 par ifrån 7 heat kom till start i torsdagen dagsimultan.
Carl-Olof Wejdmark - Johan Dahlin (Trosa BS- STH polisen) lyckades klart bäst när de knåpade ihop hela 67,6%.

Åter tisdag och äntligen var det dags för simultan. Det tyckte åtminstone de 17 klubbar som valde att delta. Man samlade gemensamt ihop 207 par.

På måndagen var det äntligen dags för säsongen 22/23 första simultan, tolv klubbar deltog och de samlade 152 par. Tre par i denna simultan lyckades samla över 70 procent.

Så var det då dags för säsongen sista simultan. Fyra klubbar deltog och samlade 60 par. Etta och tvåa blev man i Halmstad genom Inge Magnusson - Rolf Jonsson sedan Ulf Aronson - Inge Magnusson.

20 klubbar som samlade 247 par. För andra veckan i rad får vi leta oss till Dalarna för att hitta segraren, den här gången lite längre norrut till Malung. Dansade till segern gjorde Stefan Lindell med partner Kenneth Karlsson.

Så har säsongens sista måndagssimultan spelats. Som vanligt var det många klubbar som deltog, nämligen 29, de lyckades samla 301 par.

Sidor

Subscribe to Nyheter