U26 vann Landslagshelgen på BBO

Nästan 17 000 till Juniorfonden!!!

Uppdatering Från åskådare inkom 16 872 kr från 81 givare varav 52 givit 200 kr eller mer. Lottdragning kommer att ske, men av integritetsskäl ska det göras med mer än en person närvarande.

Tack! alla som betalade och bidrog till Juniorfonden!

U26 i toppen

Ida - Johan - Ola - Mikael (de sista två ersatta av Markus och Andreas under söndagen) vann helgens landslagsövning klart.

Ida och Johan blev också bästa par i IAF:en.

Se länkar nedan för olika resultat.

Det är ett helt år till JVM (för juniorerna) och nations-EM , men ett år med många möjligheter att träna.

Tack alla som bidrog: TL och kommentatorer. Tack ni som bidrog till Juniorfonden, vi publicerar resultatet inom någon dag.


Här är länk till spelschema och vem som spelar vid vilket bord, plus ett rekommenderat ”nick-name” att söka för att komma till bordet - och hur man gör! Lite mer utförligt står det lite längre ner på denna sida!

Här är en länk till allas BBO-nickar!

Här är länk till vem är med och spelar för vilket lag!

System

Spelarnas systemdeklarationer finner ni på denna sida.
De som fattas kommer förhoppningsvis in och laddas upp före spelstart.

Länk till löpande resultat:

Länk till Brickor och IAF:
Match 1 halvlek 1 har tyvärr ej IAF.
Total IAF
Match 1 halvlek 2
Match 2 halvlek 1
Match 2 halvlek 2
Match 3 halvlek 1
Match 3 halvlek 2

NI SOM TITTAR PÅ: BIDRA TILL JUNIORFONDEN MED EN ÅSKÅDARAVGIFT PÅ MINST 50 KR. Ingen kommer att kolla er, men ni vill ju sova gott sedan… Swish: 1235679386. På förhand tack!

Märk helst swish:et: ”BBO Junior”!

BLAND DEM SOM GER MINST 200 KR lottar vi ut en vinst bestående av spel med en landslagsjunior i en bronstävling i nästa Festival (2021).

STORT TACK till er som ställt upp för att detta blivit möjligt, inte minst de tre Elit-tävlingsledarna (Jan-Eric, Philip och Ryszard) som ställer upp ideellt för att detta ska bli verklighet!

Hur tittar man

Logga in på BBO
Klicka på fliken ”Människor” i högerkant.
Om man har lagt sina favoritspelare som vänner eller följer dem dyker de upp i listan, om inte kan man gå på ”sök” i överkant och leta upp den spelare man vill följa.
När man hittat den spelare man vill se, förutsatt att den spelar en match man kan se, klickar man på den och väljer ”ta plats” högt upp till höger i rutan. Nu är du inne på bordet och kan följa spelet.