Veteran

Vi har en riktigt bra veterantrupp!

Då veteranåldern är under förändring är det för säsongen 23/24 född 1960 eller tidigare som gäller i internationella mästerskap. Veteranåldern kommer inom EBL/WBF successivt att höjas vartannat år för att till slut hamna på 65 år 2026.
I Sverige kommer förändringen att göras lite annorlunda, vilket innebär att man fram till säsongen 25/26 kan komma att vara veteran för spel i Sverige, men inte i internationella mästerskap. Veteranålder

Världen över tillkommer nyblivna veteraner i lagen och går inte att sitta stilla och tro att vi kommer att vara i toppen om vi inte aktivt jobbar i en bred trupp med konkurrens om platserna i mästerskapslagen.

Landslagskaptenen har via OBS-tävlingar, resultatlistor och rykten ofta bra koll på vilka spelare som kan anses konkurrenskraftiga för att ingå i veteranlandslagstruppen. Alla är dock omöjligt att hålla reda på och det finns med säkerhet guldkorn lite varstans ute i landet.

Om ni är intresserade av att ingå i truppen för att konkurrera om en plats i veteranlandslaget kan ni kontakta landslagskaptenen enligt kontaktinformationen nedan.
Vi hjälper er gärna om ni är villiga att satsa!
Är du nyfiken, intresserad eller känner någon som är intresserad, hör av dig!

Anmäl er i par i första hand.
Ange: Ambitionsnivå, ev partner och eventuella önskemål.
Olle Wademark är landslagskapten för veteranlaget

Veteran

Namn Roll E-post Telefon
Olle Wademark Kapten 070-944 06 84
Carina Wademark Coach 070-964 29 65