Nyhetsbrev HT2022

Snart är höstterminen här. Hoppas ni alla har haft en fin och trevlig sommar. Under sommaren är bridgefestivalen i Örebro en höjdpunkt för oss bridgespelare. Som vanligt kan man finna spelare från Uppsalabridgen högt uppe i flera resultatlistor.

Stort GRATTIS till Peter Bertheau som tillsammans med Mikael Rimstedt från Harpinge BK vann Guld i SM Par Open, och till Ida Grönkvist som tillsammans med Klara Gustafsson från Örebridgen tog silver medalj i SM Dam. Förutom SM spelades en guldtävling, Guldgruvan. Vi gratulerar Tommy Hagström som tillsammans med Jan Geiborg från BK Allians (Halmstad) vann E-gruppen. Dan Granberg och Marcus Hjelte vann F-gruppen.

Hemma i klubben har vi spelat sommarserien hela sommaren som har varit välbesökt av klubbens och andra klubbars spelare. Nu är det bara en omgång kvar av sommarserien. Veckan därefter startar vår traditionella Uppsalaserie. Första spelkväll är tisdagen den 30/8. Samtliga divisioner spelar på tisdagskvällar. För närvarande är 28 lag klara för spel. Vår förhoppning är att ytterligare ett par lag tillkommer. Ett fullständigt spelschema kommer att vara klart och publiceras på hemsidan under vecka 34.

Saknar du spelare till ditt eget lag eller vill du vara med i ett befintligt lag, hör gärna av dig till någon i tävlingskommittén (TK) så försöker vi hjälpa till med detta. TK består av Rolf Westman 070-778 24 60, rolf.ubs@telia.com, Ryszard Sliwinski, 070-788 19 53, ryszard.sliwinskitd@gmail.com och Hans Kvick 070-824 88 65, hanskvick@hotmail.com.

Varmt välkomna!
Uppsalabridgen Styrelse