Klubbnyheter

Häromdagen damp det ner ett mail från våra gästande österrikare som besökte Uppsala, och deltog både på en torsdagstävling, samt Fyris Mixed-lag.

I år var det 19 lag som anlände till Bridgens hus i Uppsala för att göra upp om segern i Mixed-lag. Några hade nära och kom till fots, och hela 16 personer hade rest hela vägen från Mödlingen i Österrike!

Vi gratulerar varmt Johan Norberg och Patrick Kimari som än en gång har kvalificerat sig till SM par nybörjare final!

Från och med 1976 har forsränningen i Fyrisån varit en stark valborgstradition i Uppsala. Detta kan vara första gången som publiken fått skåda en äkta bridgeflotte!

Sommaren är här och nästa vecka börjar Uppsalabridgens traditionella sommarserie.

Ordförande Ping Huang hälsade drygt 30 förväntansfulla mötesdeltagare välkomna till årsmötet med åtföljande singeltävling samt middag. Claes-Göran Swahn valdes som ordförande och Per-Åke Sandvold som sekreterare för årsmötet.

Lördagen den 9 mars 2024 kl. 13:00 håller klubben sitt ordinarie årsmöte. Efter årsmötet följer en singeltävling som börjar tidigast kl. 14:30 och därefter, cirka kl. 18.30, middag.

Den gångna helgen (12–14 januari) hölls en steg3-TL-utbildning arrangerades av SBF med steg2-TL som målgrupp. Alla deltagare blev testade såväl praktiska (s.k. simuleringsövningar) som teoretiska kunskaper.

Uppsalabridgen arrangerar flera partävlingar vid årsskiftet 2023/2024. Ta gärna med dina gäster/vänner eller din familj till klubbens fina bridgelokal och fira jul/nyår med massor av bridge tillsammans! Anmälningslänkar finner du längs ner.

Under slutet av vecka 47 var det återigen dags för Uppsalabridgen att vara värd åt slutspelet i Svenska cupen, och arrangera sidotävlingar!

Sidor