Klubbnyheter

Det har varit en del förfrågningar om eftermiddagsspel. Med start och onsdag den 8 maj och ett antal onsdagar framåt gör vi en test.

Det blev en tät och knivskarp avslutning på Långfredagens barometer scratch med tre par på över 68%.

Totalt 42 par hade ställt upp på de tre spelorterna Norrköping, Linköping och Motala. Totalt spelades 11 st 3-brickorsronder med inlagd lunchpaus och fikapaus. Tidsschemat och samspelet mellan orterna funkade perfekt.

Totalt 79 röstberättigade medlemmar hade mött upp till årsmötet avseende förvaltningen av året 2023.

Vi inbjuder till en Silvertävling torsdagen den 9 maj dvs Kristi Himmelsfärds dag eller som det även är - Europadagen.

Vi kallar härmed till årsmöte för kalenderåret 2023.
Mötet börjar kl 18.00 och vi beräknar att ca kl 18.30 kunna börja kvällens spel.
Ev motioner skall vara styrelsen tillhanda senast den 13 feb.

Lördag den 13 januari avgjordes VÖM. Tyvärr för få anmälda för ett spela mästerskapet som Silvertävling. Istället blev det 24 brickor Bronsbarometer och scratch.

Ett bra alternativ för er som är nya eller på gång med bridgen. Vi kallar det Slussen och ser det som en brygga mellan kurs och ordinarie spel.

Distriktets kvaltävling till Div 3 som utgörs av heat på olika platser i länet är på gång. Lördag 21 oktober och lördag 18 november kl 10-ca 17 med sammanlagt 72 brickor är det som gäller.

Det var 6 fulla bord när Peter drog igång sin kurs på temat ”Du spelar med 26 kort”. Först en halvtimmes teori och därpå 8 brickor med en hel rad problemställningar i syfte att få till utbyte av information inom paren innan kontraktet var klart.

Sidor