Allmän information

Denna tävling är alla klubbarnas stora chans att rekrytera potentiellt nya bridgespelare. Passa på att hålla minibridgeuppvisning inför höstens kurser eller testa minibridge hemma runt köksbordet, med familj, vänner och bekanta, på barnens skola, på jobbet, på tåget ja överallt!

Här börjar man med spelet där ALLA snabbt kan delta och får uppleva det spännande tävlingsmomentet. Budgivning sker enligt minibridge därmed behövs absolut ingen kunskap eller inlärningsfas för den delen utan man kommer igång och kan spela inom några minuter.

Minibridge Cup är en lagtävling som startar med en grundomgång och fortsätter i cupformat för att få ned antalet lag till de 16 som inbjuds att spela slutspel under Bridgefestivalen i Örebro 2023.

Spelet är som vanlig bridge med matcher över 12 brickor utan halvtidsbyte. Det uppmuntras dock att ta en paus efter 6 brickor för att räkna ut ställningen i halvtid.
Budgivningen är enligt Minibridge vilket gör att ALLA vi känner kan delta.
Hitta tre potentiella kortspelare och anmäl ett lag idag!

Det finns också möjlighet att träna minibridge med dina adepter online - när som helst på dygnet! Varje vecka kommer 20 nya givar som du hittar i vår Övningslobby på RealBridge!

Frågor och svar

Svar på några vanliga frågor finns här.

Anmälan

Anmälningsperioden för Minibridge Cup 2022 löper ut söndag den 16 oktober 2022 vid midnatt. Anmäl lag

Observera att startavgiften (400 kr / 100 kr för juniorlag) måste vara SBF tillhanda på bankgiro 373-3482 senast 18 oktober för att ert lag skall beredas plats i tävlingen. Det går även bra att betala med swish, QR-kod längst ner på sidan.

Grundspel

Alla lag kommer att vara garanterade tre matcher som spelas i den första omgången, Grundspelet. Spelordning för detta publiceras 7/11, sedan startar spelet 14/11 och håller på till 26/1.
Sista rapportdatum för grundspelet är 26/1.

Tre matchers garanti gäller förutsatt att man inte lämnar w/o i match 1 eller 2. Lag som lämnar w/o är ute ur turneringen oavsett i vilken rond man lämnar w/o.

Cupspel

Minibridge Cup spelas i så många omgångar som krävs för att komma ned till de 16 lag som går till final.

Finalspel

När finalspelet sätter igång har de ursprungliga lagen reducerats till 16 lag som skall kämpa om segern i 2022 års upplaga av Minibridge Cup. Finalspelet spelas 5-6 augusti 2023 på Conventum Arena i Örebro

Tävlingsbestämmelser och lottning

Det fullständiga regelverket för Minibridge Cup finns för nedladdning på denna sida, där kommer även att finnas ett dokument som förklarar hur lottningen går till.