Klubbnyheter

Onsdagen den 18/8 kl 18.30 startar vi lite repetition för lite ringrostiga spelare. Vi kommer att satsa på grunder, spelteknik och motspel.
Dessa fortsätter 5 onsdagar framåt. Vi kommer att bestämma vad vi ska prata om när vi är igång.

Måndag 21/6 kl 18.30 och varje måndag tills vidare tävlingsspel på RealBridge.
Vecka 28, tisdagen den 13 juli och torsdagen den 15 juli öppnar vi för partävlingar i klubblokalen och fortsätter spela tisdagar och torsdagar tills vidare.

Klicka på TÄVLING och sedan på kommande. Då kommer ni till vår realbridge-tävling. Anmäl er där! Spelarlänken för inloggning finns också vid tävlingen.
Välkomna!

Vi fixar nu ytterligare ett test-tillfälle. Vi spelar åtta brickor och vi kommer att vara ett par stycken som guidar er under tiden. Vi kommer att synas för er och prata med er under testets gång. Ni behöver inte nödvändigtvis vara ett par som loggar in, vi ställer upp som partnergaranter! ”Tävlingen” kommer inte att rapporteras, ert deltagande är helt ”ofarligt och riskfritt”. Ni Behöver inte vara vana vid datorer!

Prova att spela bridge på din dator med dina klubbmedlemmar! Vi testar med 8 brickor för att ni ska komma igång. Ni kan spela även om er partner inte kan vara med hemifrån sitt. Vi ställer upp med partnergarant! Inloggning från klockan 18:30 den 7/6. Vi börjar spela ca klockan 19. Vi är med och hjälper er med det tekniska! Klicka på rubriken ovan, så kommer ni till spelarlänken och till mera information.

Nu är det dags för Prova-på spel online på plattformen RealBridge.
I följande text beskrivs hur enkelt det är att deltaga.
Vi ses online på måndag 7/6 kl 19.00

Bästa medlemmar i Kristianstad Bridgeklubb!

Efter ett konstituerande styrelsemöte bifogas protokollet från ”årsmötet”. Tack till er som deltog i röstningen.

”Kallelse” till årsmöte i Kristianstads Bridgeklubb, 23 februari 2021

Följande schema för spel gäller från den 26 oktober om inte annat meddelas.

Måndagskvällar: Partävling, max 16 par, föranmälan på hemsidan krävs.

Sidor