Om Kristianstads BK

Välkommen till Kristianstads bridgeklubb!

Vår bridgeklubb har lång historia med anor från 1935 då klubben bildades. Idag är vi drygt 240 medlemmar och klubblokalen ligger på Videllsgatan 1, mitt emot Yllan.
Våra ordinare speltillfällen är mån- tis- och torsdagar, start kl. 18.30, samt onsdagar kl. 13.00, På sommaren även onsdagar kl. 18,30.
För att vara säker på att få spela ska du vara på plats och sitta vid ett bord senast kl. 18.20 resp. kl. 12.50 -helst tidigare. Blir du sen - Ring!!!

Kursen

Vi har startat en nybörjarkurs den 190828.
Mer info: 0722-328646 Magnus

Partnergaranti

Vi erbjuder partnergaranti på tisdagar, vilket innebär att vi alltid har en jourspelare beredd att hoppa in; titta ner till lokalen, du får garanterat spela. Vi är tacksamma om du är på plats senast 18.15

Spelarförmedling

Vi har spelförmedling på måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.
Kontakta Magnus Ohlsson 0722-328646 gärna SMS
eller mail till l.magnus.olsson@telia.com

Medlemsavgiften är f.n. 410 kr/år varav 10 kr går till Kristianstads BK.
400 kr/år är avgift till Svenska Bridgeförbundet (SBF) och
Skånes Bridgeförbund.

Vill man kan man vara medlem i mer än en klubb. Detta kallas stödmedlemskap och ger samma förmåner och rättigheter som
medlemskapet i hemmaklubben. Att vara stödmedlem i Kristianstads BK kostar 100 kr/år och löser man på klubben.

• 50 kr för medlem i klubb ansluten till SBF. Då ingår kaffe och smörgås. (Kan vara högre vid enstaka specialtävlingar.)
  • Vid höstsilver, vårsilver och simultantävlingar debiterar SBF en extra avgift. Denna avgift står Kristianstads BK för för sina medlemmar och stödmedlemmar.

• Spelare, som skall delta i en tävling, skall vara på plats senast 10 minuter före start. Detta för tävlingen skall starta och sluta
  • Då vi har begränsad plats kan vi ta emot högst 38 par. Vill Du vara säker på att få spela måste Du komma i tid.