Förbunds-partävlingar på BBO

Spel på BBO


Förbunds-partävlingar är partävlingar som är öppna för alla spelare som har ett användarkonto hos BBO och loggar in från Sverige (styrt av ”IP-adress”).

Är man medlem i SBF tävlar man också om bronspoäng och t o m priser.

Speltider (kan ändras med kort varsel)

  • Lördagar (från 30/5) kl 11.00 (20 brickor)
  • Söndagar (från 31/5) kl 18.00 (24 brickor)

Resultat

Viktigt - läs igenom BBO - Manual för spelare betaltävling (gäller såväl Förbunds- som Klubb-betaltävlingar).

Om du är van, men önskar upplysningar om hur man köper BBO-dollar (”BB$”) gå direkt till sida 3 i manualen som länker leder dig till!**

Avgift: 5 BB$ (BBO-dollar, c:a 50 kr). Hur du köper BB$ framgår av manualen! Viktigt att du köper via BBO:s hemsida och inte genom någon app - då kostar det väsentligt mer!

Kom också ihåg att du vid anmälan får en fråga om ditt ”Nummer”. Vad som avses är ditt MID som du måste ange för att vi ska veta vem som ska få de bronspoäng du har rätt till, och för att kunna publicera en riktig resultatlista.


Förutom bronspoäng delar vi också ut priser. Till att börja med blir dessa frispel till nästa Festival, och vi delar givetvis ut mer priser ju fler som startar.

Men… vi kan komma med överraskningspriser och andra format så småningom beroende på intresset!

Syftet är att ge möjligheter till ökat bridgespel. Förutom den normala klubbavgiften (3:50 per spelare) kommer inte förbundet att göra någon vinst på denna typ av tävlingar.

Länk till resultat i dessa tävlingar finner du här.