Fråga Ronny

Nu har vi en service där man kan få hjälp med att analysera brickor man spelat. Vår egen Ronny Blomdahl, en av klubbens mest rutinerade spelare, tittar på brickan du undrar över och återkommer med en analys. Han beskriver vad som är speciellt med den brickan och resonerar om hur man kan hantera den, särskilt budgivningen. Enligt Ronny är ”alla brickor unika och värda att titta på.”

Ibland, speciellt i början, kan det vara svårt att se vad vi kunde gjort annorlunda, Fråga Ronny så får du lite hjälp på traven.

Hur gör man? Titta först igenom den spelade brickan på hemsidan och diskutera den gärna med din partner. Om ni vill veta mer om den så skicka ett mail till bktresang@gmail.com med ”Fråga Ronny” på ämnesraden. Ange vilken bricka det gäller, helst genom att lägga en länk till den i mailet. Har du speciella frågor om just den brickan så ställ dem också i mailet.

Längst ned på denna sida finns ett exempel på hur en fråga till Ronny kan se ut.

Om du inte riktigt vet hur man hittar spelade brickor på hemsidan, hur man skickar en länk via mail eller undrar om något annat, kontakta Pelle Ferm som gärna hjälper dig.

Här följer ett par analyser som Ronny nyligen gjort, klicka på de röda länkarna för att komma till analyserna.

Ta denna unika chans till att förbättra ditt bridgespel!

Datum Tävling
2023-08-24 Torsdag
2022-11-14 Okänd tävling
2022-03-28 Måndag 24 Br hcp
2022-03-07 Måndag 2