Klubbnyheter

Ibland kan det hända att man vill spela bridge men saknar spelpartner. De flesta känner säkert till att klubben sedan flera år tillhandahåller ett par varianter av hjälp med detta. Ett alternativ är att ringa Marianne Witting och ett annat är vår digitala service.

Realbridge har tagit fram en del material som man kan använda för att gnugga sina geniknölar. Som framgår av bilden visas endast 12 av 13 kort för Väst respektive Öst, frågan är alltså vilket som är det saknade kortet för spelarna baserat på budgivningen?

Dagordningen för årsmötet finns som bilaga längst ned i detta inlägg. Årsmötet hålls i vår klubblokal fredagen 10 mars 2023 kl 18.00. I samband med årsmötet kommer vi att servera någon form av förtäring och därför vill vi ha din anmälan senast 3 mars.

Nu går det bra att anmäla sig till denna silvertävling för mixade par. Långfredagsmixed (7 april) är en tävling som har en lång historia. Under många år arrangerades den av BK Axet i Svalöv och för några år sedan fick vi möjlighet att

Som framgår av bilden fortsätter onsdagbridgen med sin vackra inramning, designad av festfixaren Shaun. På det stora hela har spelåret börjat med bra deltagande i alla våra grupper.

På serielediga tisdagar spelar våra nybörjare Pratbridge,

Snart startar årets upplaga av Allemansträffen. Denna tävling som arrangeras av Skånes Bridgeförbund har spelats sedan 1964 och är lite speciell i sitt upplägg.

BK Tre Sang kallar sina medlemmar till årsmöte fredagen 10 mars 2023 kl 18.00. I samband med årsmötet kommer vi att servera någon form av förtäring och därför vill vi ha din anmälan senast 3 mars.

Nu är vi igång igen enligt ordinarie spelschema och glädjande nog verkar många vara sugna på bridgespel efter alla helgerna. I måndags kom hela 33 par till start vilket är fler än på flera månader.

Då har vi lagt helgerna bakom oss för ett tag. Nästa gång det blir extra ledigt för de som jobbar är till Påsken som infaller en vecka in i april månad. Trettondagsbarometern spelades på eftermiddagen för att

Som tidigare meddelats har vi numera en digital anslagstavla som alternativ till de tavlor som hänger i korridoren på klubben. Titta gärna in och se om du hittar något intressant, eller om du saknar något så tipsa oss gärna om det.

Sidor