Klubbnyheter

Under KLUBBEN I huvudmenyn finns en rubrik, ”Vanliga frågor”. Här är ett exempel på vad man kan hitta där. Det är ganska enkelt att söka fram det man letar efter. Titta gärna in.

I onsdags avslutades vårens kurser. Precis som i höstas har vi haft många deltagare både i ”Spela Bridge1” och ”Spela Bridge2”, och vi hoppas att dessa fortsätter med spel på vår klubb.

Då har vi för för första gången på ett par år korat årets första klubbmästare. Mästare för Töser (tredje gången sen starten 2002) blev Carina Stjernfeldt och Eva Gustafsson, och Pågar vanns av

Lördagen 3 september har Tre Sang fått äran att arrangera en guldtävling för lag. Senast spelades Öresundscupen 2005 då vi hade en del långväga gäster, bland annat från Danmark. Även om vi vill attrahera lag från andra klubbar är det viktigt att vi själva

Nu är bägge våra ligor färdigspelade. Det har varit en lång säsong med många matcher och nu är det dags för prisutdelning. Detta sker på torsdag 12 maj i samband med våra ordinarie tävlingar.

År 2002 fick klubbens damer sitt eget mästerskap, KM för Töser. Några år senare, 2008, fick även herrarna sitt, KM för Pågar.Nästa tisdag, 10 maj, spelas bägge dessa mästerskap..

Nu har vi både Påsk, Valborg och 1:a maj bakom oss. Sommaren väntar runt hörnet och den firar vi 17 juni med en grillfest på klubben. För planeringens skull behöver vi din anmälan senast 7 juni.

I vår klubblokal har vi ju ett flertal anslagstavlor på väggen i korridoren. För att underlätta för er som inte är på klubben så regelbundet eller är bortresta, provar vi nu att komplettera med en digital version.

Ta chansen att utveckla ditt spel genom att få en analys av dina spelade brickor. Ronny lämnar gärna sina synpunkter på brickor du spelar, utnyttja det.

Som tidigare meddelats kan vi återigen till vår stora glädje genomföra våra klubbmästerskap. KM Open och KM för Töser respektive Pågar spelas under maj medan vi väntar tills hösten med KM Mixed.

Sidor