Klubbnyheter

Även i år firar vi påsk med restriktioner för vår kära bridge. Vi som är optimister tror och hoppas dock att vi genom vaccinationer och återhållsamhet, ska kunna träffas igen vid bridgeborden under 2021.

Välkomna till konstutställning under påsken.
Klicka på inbjudan för ett större format!

Det har under många år anordnats en mycket populär mixed partävling under långfredagen av BK Axet i Svalöv. Tre Sang har nu fått äran att ta över denna tävling vilket känns mycket kul!

Nu är det snart dags för årsmöte, nästa lördag den 20 mars kl 14.00. Det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig till mötet som hålls virtuellt på Microsoft Teams.

I bifogad fil finns dagordning till årsmötet 20 mars 2021 kl 14.00 plus förslag till beslut rörande föreningsavgift samt val enligt förslag från valberedningen.

BBO Skåne är ett samarbete mellan några klubbar i Malmö/Lund-området. Under våren 2020 startade man ett projekt med gemensamma tävlingar på BBO, och har nu spel fyra kvällar i veckan med olika klubbar som arrangör varje gång.

Vi nås av det tråkiga beskedet att Håkan Isaksson har avlidit i sviterna av Covid 19. Håkan tog över som ordförande 2019 och arbetade aktivt för klubbens utveckling.

Våra tankar och varmaste deltagande går till Håkans familj.

Medlemmar i Tre Sang kallas till årsmöte lördagen den 20 mars kl 14.00. På grund av rådande omständigheter med Covid 19 pandemi kommer mötet hållas virtuellt på Microsoft Teams.

2020 kommer vara ett år vi minns. Året då allas liv och vardagliga aktiviteter påverkades starkt av en pandemi. Året då vad som egentligen är självklart igen visade vad som är viktigast - vår hälsa, familj och vänner.

Vi är många ….klicka här för att läsa vidare

Då vi tyvärr måste pausa allt spel på klubben öppnar vi upp för mer spel på BBO. Det erbjuds både par och lagtävling. Vi hoppas detta är kul ….klicka här för att läsa vidare

Sidor