Klubbnyheter

Handlingarna till årsmötet tisdagen den 27 februari 2024 kl 18.00 finns bifogade längst ned på denna sida.

Inga motioner har inkommit till årsmötet. En enklare förtäring serveras så föranmälan önskas senast den 25 februari. Observera att anmälan endast avser årsmötet,

Vad i allsin dar är Pratbridge för något? Normalt sett är ju bridge ett spel under ordnade och lugna former, framförallt pratar man ju inte om sina och andras kort.

Rekord är ju till för att slås, dagens nya rekord för en onsdag är 24 par vilket betyder att vår stora spelsal blev helt full vid alla 12 borden.

Nu går det bra att anmäla sig till denna silvertävling för mixade par. Långfredagsmixed (29 mars) är en tävling som har en lång tradition.

Tävlingen spelas som en barometer där alla paren är mixade, dam/herre.

Medlemmar i Tre Sang kallas till årsmöte tisdagen den 27 februari 2024 kl 18.00

Plats: Klubblokalen, Rundgången 22, föranmälan önskas senast den 25 februari.

Välkomna på en kul extra tävling på Trettondagen lördagen den 6 januari kl 13.

Champagnegaloppen avslutade som vanligt vårt bridgeår på klubben. Det bjöds på en festlig inramning på vår nyårsinspirerade tävling med champagne, snittar och bakelser!

Årets sista tävling är Champagnegaloppen 28/12. I sann nyårsanda firar vi med denna numera traditionsrika tävling och era anmälningar tar vi emot till och med fredag.

På måndag spelar vi vår tävling som Gröna Hissen. Detta är en något annorlunda spelform som inte spelas så ofta men brukar vara väldigt uppskattad. Den stora skillnaden är att flyttschemat bestäms av resultat på tidigare brickor.

I lördags firade ett drygt 60-tal av våra medlemmar en tidig jul i vår klubblokal. Ja, vår klubblokal som ger oss så många möjligheter till aktiviteter och ofta med festlig inramning. En personlig reflektion från redaktören som själv inte varit med så länge - har Tre Sang

Sidor