BK Tre Sang, Helsingborg

Rymdstyrelsen skriver följande om mars. ”Årets tredje månad och solsystemets rödaste planet har båda namnet Mars. Månaden är dessvärre inte uppkallad efter planeten (även om vi tycker att de flesta ting borde bära rymdinspirerande namn). Planeten var nämligen inte upptäckt innan månaden fick sitt namn. Det är istället den grekiska stridsguden Mars som fått ge namn åt både planeten och månaden.”

Senaste nytt från klubben

Ibland kan det hända att man vill spela bridge men saknar spelpartner. De flesta känner säkert till att klubben sedan flera år tillhandahåller ett par varianter av hjälp med detta. Ett alternativ är att ringa Marianne Witting och ett annat är vår digitala service.


Realbridge har tagit fram en del material som man kan använda för att gnugga sina geniknölar. Som framgår av bilden visas endast 12 av 13 kort för Väst respektive Öst, frågan är alltså vilket som är det saknade kortet för spelarna baserat på budgivningen?


Nu går det bra att anmäla sig till denna silvertävling för mixade par. Långfredagsmixed (7 april) är en tävling som har en lång historia. Under många år arrangerades den av BK Axet i Svalöv och för några år sedan fick vi möjlighet att

Senaste nytt

Publicerad Klubbnyheter
15 mar 2023 Partnerservice
27 feb 2023 Pussla ihop rätt kort
24 feb 2023 Dagordning för årsmötet 2023

Publicerad Förbundsnyheter
21 mar 2023 Yellow Cap - Alt event 3
21 mar 2023 NM spelas i Örebro
20 mar 2023 Syns vi inte, finns vi inte

Tävlingar

Logga in för att se Mina tävlingar.

Lagtävling Beskrivning
BBO 24 brickor spelas om Silver poäng. 160 per lag/match. Betalningen till BK Tre Sangs postgiro 276775-4. Alla matcher spelas på BBO. Speldatum kommer lagen överens om. Resultat rapporteras till <hagen59.ah@gmail.com>
Helsingborgsligan Lagtävling - silver
Internligan Silver Divisioner 24 brickor/per match.
Öresundscupen
Medlemsavgift: 
490 kr