Anmälan till lagspel

Som tidigare aviserats avser vi att spela en lagserie på BBO i vinter/vår. Då vi vet att alla lag från Arosserien inte ställer upp så kan vi inte spela en ”normal Arosserie” på BBO utan vi hoppas läget är sådant efter sommaren att vi kan starta en ny omgång av denna hösten 2021.

Istället spelar vi en serie på BBO, antingen Gröna hissen eller en vanlig serie
där alla möter alla. Valet kommer att vara beroende av antal deltagande lag. Vi kommer att spela varannan torsdag, ojämna veckor med start 2021-01-21.

Lagserien kommer att spelas med Silverpoäng och avgift blir därmed 160:-/lag och match, alltså 40:-/spelare och match.

Matcher som inte kan spelas på utsatt tid får spelas i förväg eller senast onsdagen efter att den skulle spelats enligt schema.

Vi sätter inga begränsningar för deltagande mer än att alla spelare ska vara medlemmar i Svenska Bridgeförbundet. Med andra ord, såväl kompletta lag som enskilda spelare får vara medlemmar i klubbar även utanför distriktet.

För anmälan räcker det med att lagkaptenen skickar ett mail med lagdeltagare och lagnamn till Christer (christer_la@hotmail.com)

För spelare som inte har ett komplett lag, skicka mail till Christer (christer_la@hotmail.com) så hjälper styrelsen till att pussla ihop lag av de som vill spela.

Om någon fortfarande känner sig osäker på hur det fungerar med BBO kontakta Elisabeth Stanley så ordnar hon utbildning till er.

Vi kommer senare att skicka detaljerad information om hur man sätter upp och startar en lagmatch till lagkaptenerna.