Klubbnyheter

Information om orange deklaration

Vid det senaste styrelsemötet beslutades följande om orange deklarationskort, som används av nybörjare:

Söndag 24 mars är det dags för den årliga damtävlingen sponsrad av Maria Åkerberg. I bilaga finner du inbjudan och information. Föranmälan sker här.
Varmt välkommen!

Påminnelse om årsmöte, söndag 25 februari kl 11:00

Vi påminner om årsmötet nu på söndag klockan 11 i klubblokalen. Kallelse med dagordning och handlingar har gått ut via e-post.

Styrelsen

Vi har informerat via e-post om att det startar en påbyggnadskurs 22 februari, 17:30. Kursen är kostnadsfri. I anslutning till varje kurstillfälle kör vi igång torsdagsbridge med start 18:30. Här gäller sedvanlig spelavgift samt föranmälan. Välkommen med din anmälan till det första tillfället med torsdagsbridge redan nu! För övrig information om kursen hänvisar vi till e-postmeddelandet som skickats ut (23 januari). Vid frågor, kontakta Tove Roulund.

Precis som förra året anordnas en specialtävling för spelare med minst 30 i hcp eller högre. Tävlingen utgör kval till Hallandsfinal 6 april. De bästa paren från Hallandsfinalen går vidare till SM i Örebro i klassen 30+.

Klubbens traditionella Trettondagsbarometer spelas den 6 januari 2023, 10:00.
42 brickor.
Obligatorisk föranmälan, max 18 bord.
Startavgift 350 kr (lunch och kaffe ingår).
Välkommen med din anmälan!

HLR-utbildningen blir 7 december kl 16:00 för de som anmält sig.

Klubbmatchen mot Kungsbacka slutade med förlust för Åsa/Frillesås.
Resultat: Kungsbacka 3.284 - Frillesås 3.052.

Nu har resultaten för första omgången i Nygammalt kommit, klicka här.

Nu finns ett diskussionsforum under menyn Nyheter där det finns en diskussionstråd som medlemmar kan använda för att söka partner till en viss tävling. Klicka här för att komma direkt till tråden. Du behöver vara inloggad på sidan för att kunna svara i tråden.

Sidor