Om Åsa/Frillesås BK

Välkommen till Åsa / Frillesås BK

Vi har en stor och fin lokal med 16 fasta bord. Föranmälan krävs!

Vi har spel 3 dagar i veckan.

Sommarspel:
Tisdag: 10:00-14:00, partävling med hcp

Onsdag: 18:30-22:00, partävling med hcp

Övriga årstider:

Måndag 10:00-14:00, partävling med hcp
Tisdag 18:30-22:00, lagspel och stegar
Onsdag 18:30-22:00, partävling med hcp

Medlemsavgiften är f.n. 360 kr/år som är avgift till Svenska Bridgeförbundet.

Att vara stödmedlem i Åsa/Frillesås BK kostar 50 kr/år, vilket betalas genom en inbetalning på Bankgiro 5776-5901 eller Swish: 1230716332.

• 50 kr för medlem i klubb ansluten till Svenska Bridgeförbundet. Kan vara högre vid enstaka specialtävlingar.
  • 90 kr för spelare som ej är medlem i klubb ansluten till Svenska Bridgeförbundet.
  • Vid simultantävlingar debiterar förbundet en extra avgift om 10 kr. Denna avgift står Åsa/Frillesås BK för för sina medlemmar och stödmedlemmar.

• Kom minst 10 minuter före starten av en tävling. Detta för tävlingen ska starta och sluta på utsatt tid.
  • Vid felaktigheter under spelet ska tävlingsledaren (TL) tillkallas. Döm ej själva.

• Vi rekommenderar användning av stopp- och alertkort. Regler för detta finns på Svenska Bridgeförbundets hemsida. Där finns också information om tävlingsformer, handicapregler, mästarpoäng m.m.