Klubbnyheter

Med början nu på fredag 24/9 startar JO fredagskurser kl 1130.
20:-/person. Anmälan senast torsdag kväll på mail janolofh@telia.com eller sms till 0705-733559, så jag vet hur många kompendier jag skall trycka.

Dags för första lagspelet för säsongen den 21/9! Tommy är TL och som alltid numera är det föranmälan. Klicka här och läs mer!

Av nån anledning så skickades inte filen med sitsarna utan bara resultatet av tävlingen.
Skall se om jag kan ordna det vid tillfälle. Tar några dar då jag inte har ärende till stan på ett tag.

Hej alla VBS:are och andra som vill besöka oss för spel. Vi kommer att ha OBLIGATORISK föranmälan till spel via kalendern på hemsidan. Läs mer!

VBS har varit flitigt representerade i SM-finalerna som gått på nätet under Onlinefestivalen. Resultatet har varit varierande. Läs mer!

Nu startar vi spelet igen på klubben!
Men för att få komma dit så SKALL ni vara vaccinerade - helst båda gångerna. Kom heller inte om ni har symptom som liknar covid-19, även om ni tror att det är ”vanlig” förkylning. Läs mer!

Majhissen med 7 deltagande lag avslutades med en hängmatch mellan lag Fritzell mot Axelsson, Axelsson vann stort och klättrade därmed upp till 3:e plats. Vann totalt gjorde lag Henriksson före lag Budin som höll undan före Axelsson.

Gotland fick historiska tre lag till SM-semifinal för lag som spelades på plattformen RealBridge med kamera och mikrofon. VBS hade 12 av 14 spelare i de tre lagen. Läs mer.

Lag Limestone med kapten Jan-Olof Henriksson i par med Tommy Elingmark och i lag med Bengt Lindskog - Per Hult vann sin div 3 grupp efter stabilt spel hela tiden.

VBS styrelse har tagit beslut att Årsmötet för 2020 skall avhållas 2021-08-24 kl 1800, under förutsättning av att Pandemilagen förändras.
Den gäller fram till 30/9 och hindrar möten med fler än 8 personer.

Sidor