Klubbnyheter

Vi försöker få igång Lugna Gruppen igen. Det är den 30/1 som gäller. Det krävs 7 par för att det skall fungera.

Det har kommit nya parkeringstillstånd för 2024. Då klubben får betala för dessa tar vi ut en avgift för dessa. Dessa gäller under hela året 2024 och avgiften är 30:- (engångskostnad) för hela året.

Jag har genomgång och sen spelar vi 8 brickor som jag anpassat till ämnet.
Inbjudan ligger på borden i kafe´et
En liten vit som du kan ta och en större rosa som skall ligga kvar.
Välkomna Elisabeth

Tävlingen lockade 279 par och Christer och Lennart kom på en mycket fin andra plats. sedan var det ett antal par ned till nästa klubbmedlem där vi hittar Eva Czajkowski på 47:e plats.

26 par deltog i tävlingen där det var små marginaler i topp tre. Elisabeth och Jan vann före Ulla och Georg Guttormsson följda av Börje Nilsson och Roy Blom.

Tävlingen hade 30 deltagande par och Märta och Sven-Åke vann tämligen klart före Gull Jonsson och Gun Wiklund. Treor blev Bittan och Ragnar Bergqvist.

Efter 5 genomförda tävlingar leder Tommy på 53 poäng, tätt följd av Sven-Åke Dahl på 52. Sedan är det ett litet hopp till treorna Kenneth Kullinger och Göran Sunehag som har 43 poäng.

Vi har gjort om månadsmästarserien något.

Alla dagars spel ingår i serien, dvs både måndagsspelet, tisdagsspelet och torsdagsspelet.

Hela 26 par deltog och paret vann före Bo Hammarqvist och Johnny Nilsson. Treor blev Kerstin Bengtsson och Anders Unander. På scratchen har vi samma topp två och i samma ordning så även här vann Hans och Per-Arne.

24 par deltog i denna tävling och Bengt och Jan vann knappt före Elisabeth Stanley och Åsa Andersson. Därefter var det ett avstånd på nästan sju procent ned till treorna av Gunilla Möllervärn och Ulf Bergdahl.

Sidor