Klubbnyheter

2024 års sommarbridge arrangeras av Falköping och Tidaholm tillsammans.
Vi spelar måndagar 18:30 och det börjar måndag 29 april.
Spellokal blir bygdegården i Madängsholm strax söder om Tidaholm.

Skövde BA bjuder in till silvertävling barometer måndag 29 april kl 18:30. Det spelas 24 brickor och kostar 50 kr.

Anmälan

Lördagen den 27 april arrangerar BK Lyx en silvertävling i Göteborg.

Tävling i Göteborg

Under ett antal år har Vårgårda BS tillsammans med distriktet arrangerat en lagtävling med handikappberäkning i början av maj. I år arrangerades motsvarande tävling 6 april i Lidköping. Tävlingsledare var Per Larsson.

Slutresultat
Lördagen den 23 mars avgjordes DM-finalen för mixedpar i Skara.

2024 års DM final för lag var länge en jämn historia där flera lag hade chans på pallplatser. I slutändan blev det dock ett favoritbetonat utfall. Mästare blev för fjärde gången på sex år Lag Ulricehamn Jörgen.

Bridgeklubbarna i Göteborg samarbetar kring en gemensam lokal som de kallar Bridgens Hus. Lokalen utnyttjas frekvent under veckans vardagar. Nu har göteborgsklubbarna sedan någon vecka tillbaka börjat med bronstävlingar även på söndagar.

När våren förhoppningsvis närmar sig i mars kan det vara någon som vill göra en utflykt en helg för att spela bridge. I mars arrangeras en guldtävling och fyra silvertävlingar i våra granndistrikt som i så fall kan vara aktuella.

Lördagen den 10 januari spelades semifinalerna i DM lag. De tre grupperna vanns av Skövde Leif, Alingsås Clas-Olof och Ulricehamn Jörgen.

Sidor