Klubbnyheter

Här kommer en hälsning från gänget som är i Söderköping för att lära mer om bridgens svåra konst.

Inför sista omgången av månadens Bäst i Bridge ledde Bengt-Åke med sex poäng. När Bengt-Åke inte spelade sista gången gav det chans till flera att ta hem månadspriset.

På senaste styrelsemötet fastställdes vilka som är ansvariga för att sommarens bridgespel fungerar. Flera nya personer hoppar in. Viktigt att de får stöttning.

Magnus K, som redan tagit hem tre månadsfinaler i Bäst i Bridge, seglade upp i topp även denna månad efter fyra omgångar. Men det är många gånger kvar så inget är på något sätt avgjort.

Välkommen till Vårsilvertävlingen den 20 maj. En Scratchtävling där du samlar silverpoäng.

Vi säger grattis till Bo Lindbergh från Upphärad BK som vann Bäst i Bridge i April. Som vanligt är priset en läcker varukorg. Det var något färre än vanligt som kom och spelade denna onsdag. En solig 1 maj.

Våra gäster dominerade. Ole från Upphärad som ofta spelar hos oss vann scratch tillsammans med Torkil. Thomas och Ulla-Stina från Uddevalla fick handikapp priset.

En av uppmaningarna på årsmötet var att klubben måste se till att det blir fler som klarar av att leda tävlingar. Som vi tidigare redovisat påbörjade vi detta med att utbilda några i ”Ruter”.

Onsdagens tävling fyllde nio bord. Kul att så många kommer och spelar. När det är tre omgångar kvar släcks vår resultatskärm. Det är sedan med spänning som våra deltagare väntar på det slutgiltiga resultatet som Tord läser upp.

Observera att du ibland måste trycka på bilden för att se hela nyheten.

Sidor