Noteringar från Uppsalabridgens 11 årsmöte

Noteringar från Uppsalabridgens 11 årsmöte

Ordförande Ping Huang hälsade drygt 30 förväntansfulla mötesdeltagare välkommen till årsmötet med åtföljande singeltävling samt middag. Claes-Göran Swahn valdes som ordförande och Joakim Möller som sekreterare för årsmötet.

Valberedningens förslag till styrelse klubbades igenom, se separat protokoll från årsmötet. Endast en motion hade inkommit till årsmötet. Denna gällde att den efter årsmötet åtföljande singeltävlingen skulle spelas under SBF:s sanktion, men att några mästarpoäng dock inte delas ut. I praktiken innebar det att det var OK att dricka öl eller vin under själva tävlingen. Motionen klubbades igenom.

Klubbens goda ekonomiska resultat på plus nästan 100 000 kr berodde till största delen på ökade spelavgifter från onlinespelet samt donationer. Under punkten övrigt diskuterades två saker rörande Uppsalaserien. Det ena var införandet av priser, inkluderande även lottpriser. Det andra var att införa lagda brickor. Styrelsen fick mandat att se över och fatta beslut i dessa frågor. I övrigt att nämna från årsmötet är att klubbens absolut viktigaste uppgift är att jobba med nyrekrytering. Alla medlemmar uppmanas därför att läsa verksamhetsberättelsen som mer detaljerat berättar vad styrelsen gör i denna fråga.

Efter mötet vidtog en trevlig och lättsam singeltävling där 32 spelare deltog. Marito Karlsson och Ryszard Sliwinski var duktiga tävlingsledare. Tävlingen vanns av Robert Andersson. Förstapriset, ett fint konstglas från Glashyttan Ulven, var återigen skänkt av Stefan och Åsa Erlandsson. Stefan är väl-renommerad mästare i glasblåsning och driver glashyttan på Ulva Kvarn. Torsdagen den 30 mars kan man träffa Stefan och hans bror på hantverksföreningen där de håller ett föredrag om verksamheten de bedriver vid. Se bifogad inbjudan.

Även om kaffe och kaka serverats under eftermiddagen så var alla hungriga och det var dags för middagen. Buffén som serverades var mycket uppskattad och god. Till efterrätt kunde man välja mellan olika smarriga tårtor.
När kvällen började lida mot sitt slut så var det flera par som fortsatte spela ett tag till.
Stort Tack till er som hade möjlighet att komma och förgylla denna dag.

Vid pennan,

Per-Åke Sandvold
Sekreterare