Inbjudan till Uppsalabridgens vårserie - online på RealBridge!

Spelstart 9 mars / 11 mars! Sista anmälningsdag 4 mars

Mer information om upplägg och anmälan finns här!

Uppsalabridgen kör en Vår-serie Online som startar tisdag 9/3 respektive torsdag 11/3 på plattformen RealBridge. Startavgiften är 50 kr per spelare och match, antal matcher meddelas efter sista anmälningsdag 4/3 2021.

I nybörjarligan spelas 2*10 brickor på torsdagar, och startavgiften är 40 kr per spelare och match.

Anmälan till linnea.edlund@gmail.com med uppgifter om lagnamn och lagkapten, eller anmäl via hemsidan på länkarna nedan.

Anmälningslänk tisdagar
Anmälningslänk torsdagar
Anmälningslänk torsdagar, nybörjarligan

Spelplats - RealBridge

RealBridge eller BBO?
Vissa av er har redan stiftat bekantskap med RealBridge. Där både ser och hör man varandra vilket ger en helt annan känsla vid onlinespel. Man spelar med fördel på en dator eller surfplatta med kamera och mikrofon - Det går att spela även utan kamera och mikrofon, men då blir det ungefär samma som BBO och tappar man en stor del av spelupplevelsen. Vår förhoppning är att de flesta spelar på RealBridge efter en tid. Det är mycket användarvänligt och lätt att sätta sig in i. Alla som provat har varit mycket positiva. Det kommer att ges tillfällen innan serien att testa.

Vid spel på RealBridge skapas automatiskt en IAF-beräkning, där du kan jämföra ditt bords resultat med andra bord som också spelat på RealBridge. Observera också att vid spel på RealBridge startar första halvlek kl 18:30, och andra halvlek absolut senast 20:15, så var noga med att hålla rondtiderna.

Information om hur vi spelar på RealBridge finns här.