Nybörjarträffen 2020

På grund av ”Corona” är tävlingen inställd.

Nybörjarträffen är ett viktigt led i uppföljningen av kursverksamheten. Vi hoppas att er klubb ställer upp och arrangerar ett heat för era nybörjare. Läs mer

För många nya spelare är Nybörjarträffen den första riktiga tävlingen och vi tror att det kan bli en spännande upplevelse för era nytillskott.

Årets upplaga av nybörjarträffen ska spelas någon gång under tiden 1 april- 7 juni . Kravet för deltagande är att man är nybörjare, eller har gått nybörjarkurs, sedan 1 juli 2018 eller senare.

Spelarna som placerar sig topp-24 är kvalificerade att spela SM Par Nybörjare vid Bridgefestivalen i Örebro v.31. De mest framgångsrika paren får dessutom en flygande start i sitt samlande av mästarpoäng, då bronspoäng förutom i klubbheaten även delas ut för de bästa paren på Sverige-bästa-listan.

Alla klubbar anslutna till Svenska Bridgeförbundet är välkomna att delta i tävlingen. Nybörjarträffen spelas som simultantävling över 18 brickor, vilket innebär att man spelar samma givar på alla klubbar. Mellan 200-400 par brukar vara med. Klubben avgör själv vilket datum inom perioden den önskar spela. Minst antal deltagare/arrangör är 4 par.

Mer information om tävlingen hittar ni på minisajten Nybörjarträffen.