Missa inte att anmäla lag till SM Lag Veteran

SM Lag Veteran kommer 2021 att spelas online på plattformen RealBridge lördag-söndag, 24-25 juli. Sista dag för anmälan är tisdag 20 juli. All information om tävlingen finns på minisajten.

Tävlingen inställd p.g.a. för få anmälningar.

Snabbfakta

Vad: SM Lag Veteran
När: 24-25 juli 2021
Var: Online på RealBridge
Vilka: Alla medlemmar i Svenska Bridgeförbundet födda 1961 eller tidigare.
Kostnad: 1.200 kr/lag som betalas till bankgiro 373-3482 senast 22 juli.
Anmälan: På denna sida eller till kansliet@svenskbridge.se senast 20 juli. Max 6 spelare/lag. Uppge lagnamn samt namn och MIDnr på såväl kapten som samtliga lagmedlemmar.

RealBridge

På Realbridge ser och hör man sina bordskamrater vilket ger lite av en ”livekänsla”. I denna tävling spelar vi med skärmar vilket innebär att man kan prata med hela bordet mellan brickorna och sin bordsgranne under spelperioden.

Då RealBridge använder kamera och mikrofon som kommunikationsmedel mellan spelare, behöver man en dator med kamera och mikrofon (oftast inbyggda funktioner).
Vi rekommenderar dig att använda dator, vilket är vad som fungerar bäst. Större modern Ipad går också bra, men mobiltelefon fungerar inte alls.

Instruktionsvideo från SM Lag Open, allmänna manualer för spel på Realbridge samt specifika instruktioner för denna tävling kommer att finnas på supportsidan

Prova-på-tävlingar

För spelare som ännu ej provat på att spela på RealBridge, erbjuds tre ”prova-på-tävlingar” (spel med 8 brickor). Läs vidare på Denna sida