Omgång sju Svenska Cupen

Så är vi återigen framme i den sista omgången av grundspelet i Svenska Cupen. Bara en liten tröskel kvar för er som vill till finalspel i Uppsala; i denna omgång skall årets finalfält i Svenska Cupen utses!

Som vanligt när vi kommit så här långt i tävlingen ökar avstånden och det kan vara långt mellan de lag som är kvar och teoretiskt kan möta sin geografiskt närmste motståndare.

I tävlingsbestämmelserna finner du information om allt som har med tävlingen att göra. Länk till bestämmelserna finner du här.

Några kom-i-håg för dig som lagkapten:
1. Sista chansen att komplettera ditt lag med spelare. Eventuellt nya spelare ska vara tillagda INNAN omgång 7 startar, dvs senast 23.59 onsdagen den 21 sept 2022. Kom ihåg att ni kan vara upp till åtta spelare i ert lag. Efter denna tidpunkt är det inte möjligt att lägga till spelare.

  1. Finalen spelas i Uppsala på Bridgens Hus den 10-13 november.

  2. Som vanligt kom ihåg att kontrollera så dina lagmedlemmar betalt medlemsavgiften så vi inte får några tråkigheter med otillåtna spelare i de matcher som ska spelas!

Lottningen för omgång sju finner du på denna sida.

Inbjudan skall av bortalaget vara gjord senast 24.00 lördagen den 24/9 2022.

Senare i veckan utskickas mer information som rör finalspelet i Uppsala. Detta kommer skickas till samtliga 32 lagkaptener vars lag som är kvar i tävlingen via e-post. Har du några frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta undertecknad, e-posta bho@svenskbridge.se.

Med vänliga hälsningar och ett stort lycka till! Björn Holm