Omgång två av Svenska Cupen är nu färdigspelad, jag vill återigen rikta stort tack till kaptener och spelare för att göra allt som står i deras makt för att matcher verkligen ska komma att spelas, så vi inte får tråkiga WO-fall. Vi har haft flera kämpiga matcher under de första två omgångarna, men de flesta har lyckats lösas!

Söndagen 6 mars färdigspelades så den sista matchen av första omgången i Svenska Cupen 2022. Tyvärr kan vi notera att det till sist blev WO i tre av matcherna i omgång ett, skälet är covid-19 och sjukdom eller att inblandade lag rätt och slätt inte kunde/eller ville spela online när live visade sig vara omöjligt.

Samarbetspartners

Så har lottningen av första omgången i 2022 års upplaga av Svenska Cupen genomförts, 211 lag finns på startlinjen, en ökning med 38 från ifjol. Ett ojämnt antal lag betyder att det kommer att spelas en trelagsmatch i inledningen, för att vi ska kunna få till det hela längre fram.

Det är idag (13/1) åtta dagar kvar av anmälningstiden till 2022 års upplaga av Svenska Cupen.

En bit över 100 lag har hittills anmält sitt deltagande i 2022 års upplaga av Svenska Cupen.

Passa på att anmäla er och betala startavgiften senast 21 december så sparar ni 100 kr!

Hjärtligt välkommen till 2022 års upplaga av Svenska Cupen Sveriges roligaste tävling är tillbaka! På denna minisajt finns det mesta du som spelare behöver veta om Svenska Cupen i Bridge.

Vi säger grattis till Uppsalabridgens lag Skalman som avgick med segern i Svenska Cupen.

… och vill se finalspelet i Svenska Cupen 2021? Klicka i så fall här

Subscribe to Nyheter