Uppsalabridgens partävlingar - både Live och RealBridge

I samband med regeringens beslut att alla restriktioner relaterade till virusspridning tas bort fr.o.m. 29/9, tar vi också bort alla bordskryss i klubbens spellokal. Vi ser fram emot att vi kan spela bridge på samma sätt som innan pandemin slog till, dvs. inte bara bordskryssfritt utan också med mat/kaffe-fika servering. För betalning föredrar vi Swish, men vi tar också emot kontanter.

Vi ser mycket fram emot att onsdagskvällarnas partävlingar kommer igång igen. Vi hoppas också att allt fler väljer att delta i live-spelet, då deltagarantalet hittills varit oväntat lågt sedan huset öppnades efter långtidsuppehållet.

Värt att notera är att förutom beräkningsformerna simultan – topscore- hcp, tillkommer från 1 oktober en ny parserie - LBC (live-bridge-cup) (vad är det? Klicka här så får du se) som anordnas på SBFs initiativ och som Uppsalabridgen anslutit sig till. Datum för LBC-spel framgår tydligt av att tävlingens namn inleds med LBC.

Onlinespel, som ett alternativ till live-bridge, har under pandemin förstärkt sin ställning genom att det övervinner geografiska hinder för deltagande. På RealBridge har man under pandemitiden kunnat spela med vänner/partner då livespel inte varit möjligt. Vi vill fortsätta erbjuda denna möjlighet! och kommer att arrangera parspel på RealBridge på söndagar från 10/10 t.o.m. 12/12. En special inbjudan med fler detaljer kommer att skickas på separat e-mail.

Håll utkik på vårt nyhetsflöd.