Klubbnyheter

Eftersom intresset för spel på BK Zonens BBO-partävlingar varit så lågt - och de senaste två veckorna obefintligt - kommer vi inte att anordna något mer BBO-spel.

Onsdagen den 10 mars anordnar Zonen INGET spel på BBO.

Efter elva månader utan att någon bridge arrangerats av BK Zonen har vi nu genomfört vår första onlinetävling på BBO. Igår spelade sex par en 20-brickorstävling och allt fungerade tillfredsställande.

Verksamheten

För en tid sedan lämnade vi information om hur vi klarade förra året ekonomiskt och verksamhetsmässigt. Vi kallade inte till årsmöte med hänsyn till de restriktioner som myndigheterna lagt på oss alla i Sverige.

Så här dags ett normalt år skulle vi ha hunnit genomföra vårt årsmöte och vara igång med vår vanliga verksamhet för fullt. Men detta är inget normalt år.

Efter en tid med högsommarvärme går vi nu mot lite svalare väder och efterlängtat regn.

I dagarna skickas juninumret av tidningen Bridge ut till alla medlemmar och utskicket innehåller även inbetalningskort för nästa års medlemsavgift. Avgiften för nästa verksamhetsår ligger för BK Zonens medlemmar på 510:- kr.

Nu finns det en ny tävling på Funbridge för alla intresserade.
Namn: BK Zonen fredag. Inget lösenord - öppen för alla. Tillgänglig alla fredagar från kl 08.00. 16 givar med IMP-beräkning. Hoppas vi ses på nätet!

Eftersom vi inte kan spela irl just nu har jag som ett försök lagt upp en tävling i BK Zonens namn på Funbridge. Tävlingen är öppen från kl 8.00 på måndag den 20/4 och en dag framåt. Den innehåller 20 givar och är lösenordsskyddad.

Sidor