Klubbnyheter

Nu är årets klubbmästerskap färdigspelat. Efter 48 brickor stod Kent Borg och Göran Andersson som segrare 2024. På silverplats kom Lars Olsson och Anders Holmgren och bronsplaketterna gick till Eva Persson och Sören Halvarsson.

Under sommaren kommer vi att spela bridge på BK Zonen på våra ordinarie speldagar: Måndagar kl 18.30 och onsdagar kl 13.00.

Efter ett uppehåll på flera år utan KM känner vi nu att det är dags för ett sådant.

Idag har Skånes stora anrika partävling Allemansträffen spelats (för 59:e gången) och för andra året i rad kommer vinnarparet från BK Zonen.

Nu är det snart dags att spela AMAZONEN, vår årliga tävling som är öppen för endast damer och där vi skänker en del av startavgifterna till Rosa Bandet-kampanjen mot bröstcancer.

Idag har BK Zonen avhållit sitt årsmöte.

Styrelsen kallar till årsmöte i klubblokalen, Klörupsvägen 25, söndagen den 29 oktober kl. 11.00.
Motioner som medlemmar önskar behandlade på årsmötet ska lämnas in till styrelsen i skriftlig form senast 30 september.

Under hösten kommer Rogers Bridgeskola och BK Zonen att arrangera nybörjarkurs i bridge och inför denna bjuder vi in till prova på-träff.

Då intresset för spel på tisdags- och torsdagskvällar har minskat till nästan obefintligt har styrelsen beslutat att fortsättningsvis inte arrangera tävlingar på dessa kvällar.

Det tycks som om träningsspel med begränsat antal brickor skulle uppskattas av dem som känner sig lite ringrostiga och därför kommer vi att hålla lokalen öppen varannan lördag fram till sommaren.

Sidor