Om BK Zonen

BK Zonen är en aktiv bridgeklubb som är belägen i Sveriges sydligaste stad - Trelleborg

Vår klubblokal finns i Föreningarnas Hus på Klörupsvägen 25 i Trelleborg. Alla våra medlemmar och andra bridgespelare hälsas hjärtligt välkomna!

Måndagar 13.00 spelar Klövergruppen Dag partävling med handikapp och endast enklast möjliga system är tillåtet. Partnergaranti.
Måndagar 18.30 spelar Hjärtergruppen partävling (garanterad partner) - vi spelar med handikapp och numera utan systemrestriktioner.
Tisdagar 18.30 spelar Spadergruppen partävling - vi spelar med handikapp men utan systemrestriktioner.
Onsdagar 13.00 spelar Rutergruppen trivselbridge främst för mindre rut. (garanterad partner) - vi spelar med handikapp och numera utan systemrestriktioner.
Onsdagar 18.30 spelas lagtävlingen Söderslättsserien (september-maj)
Torsdagar 18.30 spelar Klövergruppen med handikapp och endast enklast möjliga system är tillåtet. Partnergaranti.

Klubbens partnergaranti gäller under förutsättning att du har anmält dig till tävlingsledaren ”utan partner” senast 10 min före tävlingsstart.