Klubbnyheter

Nybörjarkurs startar måndagen den 23 september kl 18.30 i bridgelokalen,
Söderbro center, Nygatan 64 Falkenberg

Anmälan till
Kursledare
Ove Olsson t 070 217 78 71

Årsmöte 2019-09-04
Information
Höstfest 2019-09-07
Information
Lagspel Hösten 2019
Information

BK Falkenbergs bridgevecka är nu avslutad för i år och när vi summerar den i sin helhet så är vi mycket nöjda!
Tusen tack till er alla som hjälpte till att göra den så bra Smile
I år spelades det bronstävlingar varje förmiddag under ledning av rutinerade TL från BK Falkenberg och SM Lag Mixed lockade inte mindre än 22 lag, vilket i sin tur gjorde att Falcons lagtävling på söndagen spelades med inte mindre än 18 lag - på sidan om mixedfinalen.
Det var ungefär lika många par i silvertävlingarna och något fler i Walther guldpar på torsdagen jämfört med förra året.
Juniorerna, Axel och Ludvig, lärde sig att sända på BBO och kan nog tänka sig att göra det igen även nästa år. Svante transporterade grejor till och från Göteborg och Ove och Leif la brickor så det stod härliga till! Den outtröttlige Jan-Inge fixade också som vanligt allt som krävdes för att maskineriet skulle flyta på Cool Extra tusen tack till dig!
Mats Nilsland sponsrade tävlingar även i år och bidrog också med att låna ut datorer samt lagt ner stort arbete på hemsidan. Tusen tack Mats! Inlove
Stort tack också till alla våra vänner som hjälpt oss på alla sätt under veckan med bl.a att flytta grejor och breda smörgåsar samt ett stort tack till alla er spelare som gav oss så mycket beröm för arrangemanget - det värmer Heart Hoppas alla trivdes och att vi ses igen nästa år! Nu ska vi vila lite Drunk
Mvh Suz och Micke

36 par gjorde upp i guldtävlingen och det var jämt i toppen ända in i det sista. Slutligen vann dock Håkan Tjärnemo och Pierre Carbonnier. Stort grattis!

27 par kom till start och Håkan Tjärnemos son, Jonas Tjärnemo, lyckades komma på femte plats i detta starka startfält. Ser vi en lovande junior? Stort grattis till honom och hans partner och stort grattis till de främsta i tävlingen!

Tävlingen lockade 42 par och vann gjorde Ann-Charlotte Tranvik och Gabor Barath! Stort grattis!

Årets Bridgevecka inleddes med SM i Lag Mixed. Överraskande så anmälde sig hela 22 lag vilket är en succé - helt oväntat många lag! Det innebar att tävlingen genomfördes först med ett kval på lördagen där sedan 8 lag gick vidare till kvartsfinal. Halland representerades i denna kvartsfinal av ett lag från Varberg ”Bobbos gäng” som tyvärr åkte ut i kvarten direkt men det var också mot det lag som sedan vann guldet!
Jag vill också se mig som en hallänning numera och lyckades tillsammans med mina lagkamrater från Malmö att bärga bronset till slut efter att ha legat under i halvlek med 16 imp. Vi är väldigt glada! Smile
Vinnarna från Norrland lag ”Stridsvagn” heter Alexander Sandin, Pernilla Näslund, Carina och Sven-Erik Hallkvist.
Silvret gick till Sanna Clementsson, Jan Clementsson, Bonni Clementsson och Simon Hult.
Brons till Tatiana Trendafilova, Fredrik Jarlvik, Jan Becklen och Suzanne Lemborn.
Suzanne Lemborn

Falkenbergsveckans Pro Am-tävling lockade 24 par och flera proffsspelare ställde upp för att bidra till juniorverksamheten. Hela överskottet från tävlingen ca 7000kr skänks till juniorfonden! Tusen tack alla som bidragit till detta!
Mvh Suz och Micke

Sidor