Klubbnyheter

Spelprogrammet för säsong 19/20 är nu klart.

27 par kom till start och Håkan Tjärnemos son, Jonas Tjärnemo, lyckades komma på femte plats i detta starka startfält. Ser vi en lovande junior? Stort grattis till honom och hans partner och stort grattis till de främsta i tävlingen!

Tävlingen lockade 42 par och vann gjorde Ann-Charlotte Tranvik och Gabor Barath! Stort grattis!

Styrelsen har beslutat att säga upp befintligt hyresavtal och teckna ett nytt hyresavtal med Heimstaden.
Följande styrelsemedlemmar reserverade sig mot beslutet: Göran Forss, Bo Wisth och Stefan Vist.

Ängelholms Bridgesällskap inbjuder klubbens medlemmar till årsmöte

Nu finns inbjudan till årsmötet 2019-09-07 i klubblokalen och på årsmöteshemsidan, Klicka på Klubben och sedan på Styrelse i menyn och sedan på årsmöten.
Anmälan skall göras på anmälningslistorna i klubblokalen senast 2019-09-04.

Årets Bridgevecka inleddes med SM i Lag Mixed. Överraskande så anmälde sig hela 22 lag vilket är en succé - helt oväntat många lag! Det innebar att tävlingen genomfördes först med ett kval på lördagen där sedan 8 lag gick vidare till kvartsfinal. Halland representerades i denna kvartsfinal av ett lag från Varberg ”Bobbos gäng” som tyvärr åkte ut i kvarten direkt men det var också mot det lag som sedan vann guldet!
Jag vill också se mig som en hallänning numera och lyckades tillsammans med mina lagkamrater från Malmö att bärga bronset till slut efter att ha legat under i halvlek med 16 imp. Vi är väldigt glada! Smile
Vinnarna från Norrland lag ”Stridsvagn” heter Alexander Sandin, Pernilla Näslund, Carina och Sven-Erik Hallkvist.
Silvret gick till Sanna Clementsson, Jan Clementsson, Bonni Clementsson och Simon Hult.
Brons till Tatiana Trendafilova, Fredrik Jarlvik, Jan Becklen och Suzanne Lemborn.
Suzanne Lemborn

Distriktets DM tävlingar 2019-2020

Falkenbergsveckans Pro Am-tävling lockade 24 par och flera proffsspelare ställde upp för att bidra till juniorverksamheten. Hela överskottet från tävlingen ca 7000kr skänks till juniorfonden! Tusen tack alla som bidragit till detta!
Mvh Suz och Micke

I helgen 13-14 juli avgjordes SM Lag Mixed med strålande insatser av deltagare från Malmö BK.

Silver gick till lag SQR bestående av Bonnie och Jan Clementsson från MBK, Sanna Clementsson, Lunds BK och Simon Hult, BK S:t Erik.

Brons till lag MFF med Tatyana Trendafilova och Fredrik Jarlvik från MBK, Suzanne Lemborn, Karlstads BK och Jan Becklén BK Lavec.

STORT GRATTIS

Sidor