Spela bridge online

BridgeBase Online
Under brinnande pandemi har Skånes Bridgeförbund arrangerat tävlingar på internet på plattformen BridgeBase Online som ett substitut för Skåneserien, som tillfälligt stoppades då live-spel inte kunde genomföras.

Vi kallar dessa för Skåneserien Open

Mer information om tider, rapportering, m.m. finner du på: BBO-Skåneserien OpenRealBridge
Det finns en annan en plattform som heter RealBridge, där man använder kamera och mikrofon i samband med spelet, vilket kan upplevas något mer som livespel jämfört med en grafisk skärm. Läs vidare på: Vad är RealBridge och hur spelar man?

Du kan också titta på RealBridge om du är intresserad av att se hur det går för ditt favoritlag.Bridgestars
Under 2022 lanserades en konkurrent till framförallt BBO av två svenska utvecklare, Castor Mann och Theodor Lundqvist som heter Bridgestars som är väl värd att kolla upp.Cuebids
Cuebids är ett onlineverktyg för budträning online utvecklat av de svenska bridgespelarna Emanuel Unge och Daniel Gullberg. Finessen är att budträningen sker asynkront - ni behöver alltså inte vara online samtidigt, utan kan gå in på sidan och bjuda era bud precis när ni känner för det. Efter avslutad budgivning, rankar Cuebids er prestation i förhållande till optimalt resultat.