Klubbnyheter

Om någon dag gör vi utbetalning av prispengar avseende Sensommarserien. Priserna fördelas enligt nedan.

SCRATCH
1:a och 2:a pris delas av Anne och Lasse, 589 kr
3Ie pris delas av Susanne och Kjell, 147 kr

Grattis säger vi till Per och Torbjörn, S:t Erik/Ljunghusen för segern i Sensommarserie 6:6. Sammanställning av Scratch- och Hcp-resultat nedan.
Pristagare är markerade med gult (många delningar av prisplatserna).

Vi gratulerar Anne och Lasse som vann Sensommarserie 5:6 överlägset. Sammanställning av Scratch- och Hcp-resultat nedan.

Vi gratulerar Yngve och Otto, Rimbo-Norrtälje, till segern i Sensommarserie 4:6! Sammanställning av Scratch- och Hcp-resultat finns nedan.

Grattis säger vi till Kjell och Tommy, Uppsalabridgen, som vann Sensommarserie 3:6. Sammanställning av Scratch- och Hcp-resultat nedan.

Grattis till Anne och Lasse, Märsta och Uppsalabridgen, som vann Sensommarie 2:6. Sammanställning av Scratch- och Hcp-resultat nedan.

Vi gratulerar Otto och Yngve, Norrtälje och Rimbo, till segern i första Sensommarserien. Sammanställning av Scratch- och Hcp-resultat finns nedan.

Vi gratulerar Margit och Joakim, Uppsalabridgen, som vann den sista deltävlingen i Sommarserien. Slutresultatet för Scratch- och Hcp-tävlingarna redovisas nedan. Prispengar betalas ut om några dagar (protesttid).

Det blev åter Skellefteåseger, Hans och Stefan, i Sommarserien. Vi säger grattis! Sammanställning av Scratch- och Hcp-resultat finns nedan.

Grattis till Rune och Kjell, Rimbo, som vann Sommarserie 6:8. Sammanställning för Scratch- och Hcp-resultat finns nedan.

Sidor