Om Pri-Bri 1936

Välkommen till en av de äldsta bridgeklubbarna i Malmö.
Vi spelar måndagar, tisdagar och vissa torsdagar för medel och rutinerade spelare.

Vi har partävlingar för såväl rutinerade spelare som dig som är ny och intresserad av att tävla. Många av våra tävlingar spelas med handicap.

Till varje speltillfälle ingår det kaffe/te och smörgås. Önskas andra drycker eller nåt gott finns det till humana priser.

Medlemsavgiften är f.n. 550 kr/år varav 100 kr går till PriBri. 450 kr/år är avgift till Svenska Bridgeförbundet (FSB) och
Skånes Bridgeförbund. Avgifterna betalas samlat in till FSB under juni-juli varje år.

Vill man kan man vara medlem i mer än en klubb. Detta kallas stöd(sido)medlemskap och ger samma förmåner och rättigheter som
medlemskapet i hemmaklubben. Att vara stödmedlem hos Pri-Bri kostar 100 kr/år och löser det på klubben eller genom en
inbetalning på Bankgiro 5069-3332.

• 50 kr för spelare som har köpt klubbens klippkort.
  • 60 kr för medlem i klubb ansluten till FSB. Kan vara högre vid enstaka specialtävlingar.
  • 100 kr för spelare som ej är medlem i klubb ansluten till FSB.
  • Vid simultantävlingar utgår en extra avgift om 10 kr.

• Spelare, som ska delta i en tävling, ska vara på plats senast 10 minuter före start. Detta för tävlingen ska starta och sluta
  • Då vi har begränsad plats kan vi ta emot högst 26 par. Vill du vara säker på att få spela måste du föranmäla dig här.

• Vi rekommenderar användning av stopp- och alertkort. Regler för detta hittar du på Svensk Bridges hemsida. Där kan du också hitta

Klicka på Svensk Bridge i menyn (blå knapp). Där väljer du Medlem och sedan mina uppgifter (OBS Du måste vara inloggad).