Rimstedts vann WBT Masters

En bridgevecka som inleddes med en auktionstävling till förmån för juniorbridgen och följdes upp med huvudtävlingen Marit Sveaas avslutades med WBT Masters där finalerna spelades på fredagskvällen.
Även i denna tävling blev det svenskt i toppen då Lag Gillis med Ola Rimstedt, Mikael Rimstedt, Simon Gillis, Erik Sælensminde, Jan Petter Svendsen och Odin Svendsen vann finalen mot Scorway med siffrorna 77-16,1.

Grattis!

Övriga svenska placeringar:
Simon Hult och Gunnar Hallbergs spel i B-finalen verkar inte ha spelats.
Peter Fredins lag Gamma Graphics Fredin slutade på andra plats i C-finalen.
Samtliga resultat

Bertheau - Helgemo vann Marit Sveaas

Efter tre dagars spel och totalt 168 spelade brickor avgjordes huvudtävlingen i Marit Sveaas i Norge på söndagen. Det blev hälften svenskt på pallen!
Peter Bertheau - Geir Helgemo vann tävlingen och Ola Rimstedt - Mikael Rimstedt slutade på tredje plats.

Grattis!

Topp tre

Plac Namn %
1 Geir Helgemo - Peter Bertheau 58,5
2 Tor Eivind Grude - Erik Berg 56,9
3 Mikael Rimstedt - Ola Rimstedt 56,3

7 Sanna Clementsson med Christian Lahrmann som blev bästa mixedpar.
22 Castor Mann med Sofie Græsholt Sjødal som blev 2:a mixedpar.
72 Jessica Larsson med Susanna Gross
Fullständigt resultatlista

Marit Sveaas och WBT Masters 26 maj - 3 juni

Förutom final i SM Lag och NM Lag i Finland spelas Norges stora turnering Marit Sveaas under Kristi himmelsfärdshelgen. Parallellt med Marit Sveaas lagtävling spelas även WBT Masters, som annars brukar spelas online, live i Lillehammer.

Vi har som vanligt några svenska medlemmar med i tävlingarna.

En auktionstävling spelas 26 maj. Här är det oklart vilka som är med och hur det spelas. Informationen som finns i skrivande stund är denna

I Marit Sveaas partävling som spelas 26-29 maj ser vi