Real Bridge Söndagar i Nora

Real Bridge – söndagar i Nora i mars

Välkommen att prova Real Bridge Söndag den 7 mars kl. 14:00 - GRATIS.

Söndagarna 14 och 21 mars har vi tävling med reducerad avgift, 15 kr per spelare. OBS det tillkommer ingen avgift till Real Bridge som den enskilde spelaren betalar.

OBS: Man behöver inte ha något konto, någon speciell inloggning. Det är bara att klicka på en länk som finns i kalender och i bit direkt under kommande tävlingar.

Nora Bridge har för avsikt att prova Real Bridge på söndagar från och med 7 mars till och med 28 mars. Den främsta anledningen till att vi väljer att prova är att vi är få som spelar. Då måste ändringar göras i sista stund, det går att flytta fram tiden men det är åndå stressande.

De flesta som provat Real Bridge tycker att det är trevligare eftersom man både kan se och tala med varandra. Vill man inte det stänger man av kamera, mikrofon och ljud. Då är det precis som på BBO (men lättare för arrangören). Har man en äldre dator utan kamera så fungerar det lika bra som på BBO.

Det finns nackdelar också. Man kan inte spela med smartphone och Ipads äldre än 2015. Vidare passar inte hellre de äldre webbläsarna. Men det är inget problem då man lätt hämtar yngre varianter. Dessa webbläsare passar bra: Firefox, Edge, Chrome och Safari.

Vill du delta med kamera och mikrofon kan du testa din utrustning via den här länken:

Mer information om Real Bridge finns här:

Vi ordnar testtävlingar för de som vill: Torsdag 4 mars och Lördag 6 mars. Klockan 14:00 båda dagarna. Vi måste vara minst 8 för att provspela och byta bord. Vi spelar max 8 brickor.

För att veta om det ska bli någon provtävling behöver jag ha din anmälan helst dagen innan och senast kl 12 testdagen. Mejla namn, Mid-nummer och telefon – helst en dag innan testspelet.

Hoppas vi ses den 7 mars kl. 14:00. Och gärna också de kommande söndagarna.

Välkommen