SM finalerna och Onlinefestivalen

VBS har varit flitigt representerade i SM-finalerna som gått på nätet under Onlinefestivalen. Resultatet har varit varierande. Läs mer!
Parfinalerna har alla spelats med 52 par över två dagar, utom SM-par semifinal, som samlade 116 par som slogs om 52 platser i finalen

Först ut var damerna där Eva-Marie och Ulrika slutade 8:a med mersmak, var på prispallen med 8 brickor kvar. Bra kämpat.

Nästa final var Veteranpar där Tommy och Jan-Olof till slut landade på en 14 plats också där med mersmak var uppe på 5-6 plats inte långt från slutet men kroknade lite.

I Mixfinalen var Bo och Iréne länge uppe runt 15 plats men dag 2 blev starten seg och dom slutade strax under medel. Tin och Stefan klättrade lite på slutet och blev bästa VBS-par på 26 plats, mitt i fältet, men lite under medel.

I semifinalen SM par Open kämpade Janne Hjort och Tomas Lund väl men hamnade till slut på 54:e plats ynka 0,1 % från en finalplats!

Jan-Olof spelade sedan silvertävling med guldstänk på lördagen med 44 par i par med Hugo Nilsson från Storsjöbygden - tidigare VBS och låg länge topp 3 -men slutade 6:a ynka 30 poäng från silverplats ett litet slarvspel på bricka 36 (-14) och ett litet budfel (-16) på sista brickan var dessa 30 poäng. Slutpoängen var runt 1000 för de främsta.