Hej alla spelsugna medlemmar i Kristianstads Bridgeklubb!

Vi har ju nu öppnat för spel i klubblokalen tisdagar och torsdagar men med begränsat antal deltagare.

Samtidigt finns ju möjligheten att spela internetbridge på måndagar! Vi vill så gärna att fler provar den möjligheten! Det är enkelt!

Du kommer överens med din spelpartner att spela med oss andra och sätter dig vid din dator eller med din full-laddade i-Pad, lite efter klockan 18 på måndagskvällen.

Du går in på vår klubbs hemsida, letar reda på tävlingen och klickar på rödmarkerad Spelarlänk i texten.

Du kommer då till en inloggningsruta, väljer att tillåta att mikrofon och kamera används, och ser till att välja Svenska i rull-listen uppe till vänster. Du skriver in ditt namn, så som man uppgett det till Bridgeförbundet, och skriver in ditt medlems-Id.

När du kommit in i ”lobbyn” så klickar du på en plats vid ett bord, så är allt klart. Din spelpartner ska naturligtvis klicka på platsen mitt emot. Vi som är spelledare hjälper er därefter.

Föranmälan är inget absolut kvav, bara ni är inne på Realbridge i god tid, men det är alltid bra att kunna logga in på ”mina sidor” på SBF’s hemsida, man kommer lättare till sin hemmaklubbs sidor bland annat. Nytt lösenord till inloggning kan ni få om ni ringer till SBF’s kansli.

Hoppas att du och din spelpartner kan vara med på måndag, vi ser fram emot att träffa er.

Hälsningar

Per Erik Persson och Björn Alfer, Tävlingsledare på Realbridge, måndagar.

Skickat den: 
22 jul 2021 kl 17:33