Välkomna till Prova-på spel i RealBridge

Hej alla medlemmar i Kristianstads Bridgeklubb!

Naturligtvis vill vi så snart som möjligt komma igång med tävlingsspel i klubblokalen. Även om många medlemmar har fått två vaccinsprutor så dröjer det lite till innan alla vi tävlingsledare är fullvaccinerade. Därför avvaktar vi ett litet tag till med att starta upp ”live” spel i klubblokalen.

Vi tävlingsledare har dock testat spel på datorplattformen realbridge, och det är faktiskt utomordentligt trevligt och lätt att genomföra. Det man behöver är en dator med kamera och mikrofon (det har alla moderna datorer) eller en surfplatta samt en hyfsad uppkoppling.

Vi fixar nu två test-tillfällen för er. Vi spelar åtta brickor och vi kommer att vara ett par stycken som guidar er under tiden. Vi kommer att synas för er och prata med er under testets gång. Ni behöver inte nödvändigtvis vara ett par som loggar in, vi ställer upp som partnergaranter! ”Tävlingen” kommer inte att rapporteras, ert deltagande är helt ”ofarligt och riskfritt”.
Vi gör första testet måndag den 7/6 klockan 19. Gå in på vår klubbsida efter 18:30 och välj Nyheter.
http://www.svenskbridge.se/kristianstads-bk/nyheter

Klicka på spelarlänken ni ser där (fungerar bara efter 18:30). Välj språk Svenska uppe till vänster i inloggningen, logga in med ert namn och medlems-id så hjälper vi er därifrån. Ni får spela 8 brickor, ni kommer att kunna prata med med- och motspelare osv. Allt tar ca 1½ timme.
Se också gärna den här videon innan.
https://drive.google.com/file/d/1yd7Z6hmEdSS1fBxmDKPDHxUbCTJZZTAz/view
Välkomna önskar tävlingsledarna i KBK!

Skickat den: 
2 jun 2021 kl 10:21