Nyheter från Kristianstad Bridgeklubb

Bästa medlemmar i Kristianstad Bridgeklubb!

Just nu arbetar vi i styrelsen tillsammans med våra tävlingsledare dels med att planera för öppning av bridgespel i klubblokalen, dels med att starta upp klubbspel i form av partävling på bridgeplattformen RealBridge.

Vi följer Svenska Bridgeförbundets och FHMs allmänna rekommendationer noggrant och hoppas kunna öppna för spel i begränsad omfattning mitten juli för att sedan komma upp i normal spelomfattning under hösten. Vi kommer att erbjuda ett antal komma-igång aktiviteter, såsom pratbridge med undervisning, repetitions- och frågekvällar m.m. Allt för att underlätta för alla som känner sig lite ringrostiga vad avser bridgespel.

RealBridge är en plattform där vi online kan spela bridgetävlingar. Vi räknar med att inom en månad kunna erbjuda partävlingar i klubbens regi på denna plattform. På RealBridge kan spelarna prata med varandra genom mikrofon och se varandra i bild under pågående spel.
På Svenska Bridgeförbundets hemsida finns bra information om detta
http://www.svenskbridge.se/realbridge-och-f%C3%B6rbundet
eller gå in på klubbens hemsida, skriv i sökrutan fritext ”RealBridge och förbundet” och tryck på sök.
För dig som spelare finns det utmärkt information via dessa två länkar https://realbridge.online/sv/spelarguide.html (spelarmanual)
https://drive.google.com/file/d/1yd7Z6hmEdSS1fBxmDKPDHxUbCTJZZTAz/view?usp=sharing (video)

Du behöver en dator/laptop eller en ipad utrustad med kamera och mikrofon samt en hyfsat bra uppkoppling till nätet. Dessutom är det bra om du har Swish för att betala spelaravgiften till klubben (går dock att ordna på annat sätt)

Vi är några stycken som provat att spela RealBridge, det är så bra, sätt er in i hur det fungerar, kolla din utrustning så kör vi igång så snart alla formaliteter är avklarade.

Nytt meddelande kommer via mail och hemsida när det är dags.

Bästa hälsningar
Catarina och styrelsen i KBK

Skickat den: 
17 maj 2021 kl 17:51