Möte Festivalkommitten (FK)

FK har i veckan avhållit ett av de sedvanliga planeringsmötena inför Bridgefestival 2021.

Vi arbetar för en normal Bridgefestival på Conventum Arena enligt samma principer som tidigare år.

Redan i början på december skickade vi ut inbjudningar till ”alla” länder där de inbjöds anmäla juniorlag. Här kan vi glädjande notera att hela tolv länder så här långt nappat på erbjudandet och anmält sig. Vi har en rad nya länder med såsom Singapore, Wales och Ukraina!

Du kan redan nu anmäla dig och dina bridgekompisar för spel i en av världens roligaste lagtävlingar, Chairman’s Cup! Länk här.

I övrigt kan det rapporteras att förberedelserna går som planerat och att vi princip är klara med rekrytering av den personalstab som ska tjänstgöra. En nyhet kan vi också bjuda på. De som bevistade Bridgefestivalen 2019 kommer säkert ihåg att det såg ut som ett mindre bombnedslag i entrén, eftersom man höll på att bygga en luftbro med rulltrappa från Conventum entrén för att ta sig mellan Congressen och Arenan. Denna är såklart klar, och inte nog med det, Conventum har tagit tillfället i akt och byggt om på andra våningen. Utsprånget (som varit lunchplatser) som går ovanför våra resultatskärmar har kopierats och det finns nu en liknande på den andra sidan av lokalen (mot Änggatan). Access till andra våningen finns numera också via rulltrapporna.

All information om sommarens Bridgefestival finner du här:

Frågor och funderingar kring Bridgefestivalen skickar du till mme@svenskbridge.se.

Samarbetspartners